China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Kitty

Telefoonnummer : 18816787278

WhatsApp : +8618816787278

Free call
Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd.

Industrieel Co. van Guangzhouyuanxing, Ltd.

De professionele AP en Brembo-Uitrusting van het de Schijfstootkussen van de Rembeugel

Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Midden-Oosten
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Jekit Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 1000000-5000000 Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Guangzhou Yuanxing Industriële Co.Ltd werd gevestigd in 2017 en wordt gevestigd in Zaal 302, bouwend 5, Nr 7, Laowu-straat, Dongping-dorp, Yongping-straat, Baiyun-District, Guangzhou, China. De plaats is zeer uitstekend en het vervoer is geschikt. Wij hebben zeer rijke de industrieervaring en zijn een vertrouwde op leverancier. Het bedrijf heeft productiemateriaal en deskundige frontliniewerknemers. Onze werkgever is bezig geweest met de transformatie van automobiel remsysteem sinds 2011, heeft ongeveer 10 jaar van ervaring in deze industrie. Sinds 2017, hebben wij opstelling onze eigen fabriek, die u van de beste prijs en de beste kwaliteitsproducten kan voorzien. Wij specialiseren ons in het veroorzaken van het centrum GLB van de aluminiumlegering en steun, dat volgens verschillende automodellen kunnen worden aangepast. Ondertussen verkopen wij ook de de volledige vastgestelde beugels van de remuitrusting inbegrepen rem/rotoren van de remschijf/remstootkussens/remslang/aluminiumcentrum GLB en steunen. Onze producten hebben strikte kwaliteitscontrole van de verwerving van grondstoffen aan de verkoop van geëindigd - producten. Ons bedrijfdoel is klant die, ons beste eerst proberen om aan de behoeften van klanten te voldoen. De producten van ons bedrijf worden wereldwijd verkocht. Met uitstekende kwaliteit en redelijke waarde, de kwaliteitsdienst, om het vertrouwen en het lof van onze klanten te winnen. Warm onthaal om onze bedrijf en fabriek te bezoeken. Wij heten over de hele wereld oprecht vrienden van welkom om ons bedrijf te bezoeken en met ons op basis van wederzijdse voordelen op lange termijn samen te werken. Wij verheugen ons op spoedig het ontvangen van uw onderzoek.

 

China Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

Werd Industrieel Co. van Guangzhouyuanxing, Ltd opgericht in November 2017 en was geboren in „Yongfu-Road“ van de autolevering en toebehorenstraat - de auto van China levert distributiecentrum. Sinds zijn onderneming, zijn wij altijd geëngageerd aan het verbeteren van voertuigprestaties en het herstellen om klanten van prima veilige drijfoplossingen te voorzien geweest. Na acht jaar van ontwikkeling en innovatie, is het een bekende leverancier van voertuigprestaties en veiligheidswijziging in China geworden.

 

Guangzhou Yuanxing stelt vele wereldberoemde remmerken, zoals Italiaans Brembo-remsysteem, Brits AP het Rennen remsysteem, Brits Alcon-remsysteem, Japans eindeloos remsysteem, Australische DBA remschijf, de Amerikaanse schijf van de stoptechrem, enz. in werking En geregistreerde en ontwikkelde etc. producten zoals bar van het dickass de antibroodje, remolieleiding, remachtergedeelte vergrote schijf.

 

Op de weg van ontwikkeling, wordt Yuanxing geleid door de markt om klantentevredenheid te verzekeren; Neem producten en verkoop als leider en streef voortreffelijkheid na; Gebaseerd op technologie onderzoek en de ontwikkeling, geeft volledig spel aan het potentieel van alle werknemers; Met merk en de dienst als steun, blijft de bedrijfsfilosofie van het vestigen van de eerste lichaamsbouw in de industrie vorderen en groeien.

 

Guangzhou Yuanxing groeit samen met klanten en deelt de vreugde door automobiele veiligheidswaarborg wordt gebracht met klanten die.

 

Guangzhou Yuanxing is met zijn partners gegroeid, delend middelen, aanvullend elkaars voordelen, samen combinerend sterke krachten en bouwend schittering.

 

Guangzhou Yuanxing is met de maatschappij gegroeid en de vooruitgang van de automobiele wijziging van veiligheidsprestaties bevorderd.

Dienst

wij kunnen u van de beste prijs en de beste kwaliteitsproducten voorzien. Wij specialiseren ons in het veroorzaken van het centrum GLB van de aluminiumlegering en steun, dat volgens verschillende automodellen kunnen worden aangepast. Ondertussen verkopen wij ook de de volledige vastgestelde beugels van de remuitrusting inbegrepen rem/rotoren van de remschijf/remstootkussens/remslang/aluminiumcentrum GLB en steunen.

China Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

Ons Team

Dit is ons bureau

 

China Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Yuanxing Industrial Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

  • Henry

    Henry
  • Ben

    Ben
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in