China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

GT4 dubbele Achterbeugelschijf 380x28mm

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: GT4
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Factory Price
Verpakking Details: Doosgrootte 45*45*45cm
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: Western Union, Paypal, T/T
Levering vermogen: 600 reeksen per Maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: GT4 dubbele Remuitrusting Beugelpotten: 4 zuiger
Elektromachines: Twee potten Rotorgrootte: 380x28mm
Beugelmateriaal: Aluminium Geschikt Voorzijde of Wiel: Achterwiel
Schijfmateriaal: Grey Cast Iron HT250 Kleur: Rood/Geel/Zwart/Blauw/Gepaste kleur
Hoog licht:

GT4 dubbele Achterbeugel

,

380x28mm Schijf Dubbele Achterbeugel

,

GT4 de dubbele uitrusting van de beugelrem

Productomschrijving

Elektromachines 380x28mm van de Jekit Achter Dubbele Beugel GT4 Schijf

Puntnaam
De achteruitrusting van de 4 potten dubbele beugel
ModelNumber
GT4
Materiaal
Aluminium
Kleur
Blauwe/Rode/Purpere Zilveren/Gouden of Aangepast
Rotorgrootte 380x28mm
Verpakking
Normaal de Uitvoerkarton, of als gevraagde uw
Levertijd
Volgens de orde
Levering
Door DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS
Toepassing
Achterwielen
Hoofdmarkten
Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, West-Europa, Noord-Europa, Zuid-Europa, Azië, Australië, Afrika

Hulp & Raad

Hoe kan ik als mijn remmen het vervangen vertellen vergen?
Verliezen uw autoremmen hun beet?
Uw remmen zijn het belangrijkste veiligheidssysteem van uw auto. Zij staan u toe om de snelheid van uw voertuig te controleren, het aan een halt veilig brengen, en het rempedaal is het eerste pedaal u in geval van nood zult raken. Om het eenvoudig te zetten - zij zijn essentieel.

Als een ander systeem in uw auto, moeten zij regelmatig worden gehandhaafd en geïnspecteerd om ervoor te zorgen werken zij correct en effectief, voor de veiligheid van u en andere weggebruikers.

Uw jaarlijkse MOT of Dienst is beide kansen voor een gekwalificeerde technicus om de voorwaarde van uw remmen te beoordelen, nochtans zou u altijd op het vooruitzicht voor waarschuwingsborden moeten zijn die u vertellen uw remmen niet in uitstekende voorwaarde zijn.

Ondertekent uw autoremmen behoorlijk werken niet

Uw remmen houden ook uw auto niet tegen aangezien zij gebruikten: Dit zou aan een aantal redenen toe te schrijven kunnen zijn: uw remstootkussens en schijven zouden oud en versleten kunnen zijn veroorzakend hen aan greep minder goed, oud kon de remolie zijn en heeft vochtigheid die geabsorbeerd - zijn doeltreffendheid, of hydraulisch systeem verminderen vloeistof en druk zou kunnen verliezen.

Een het malen geluid: Als u een het malen lawaai hoort wanneer u remt, kon het uw van remstootkussens of schijven behoefte het vervangen betekenen. De remstootkussens omvatten een indicator van de metaalslijtage die een lawaai maken wanneer het de remschijf contacteert. Wanneer uw stootkussens in deze mate worden gedragen, het waarschijnlijk u zal moeten is de schijven ook vervangen.

Een gekrijslawaai: U kunt een gekrijsgeluid ook opmerken wanneer u remt, als de auto in de regen of het bevindende water voor lange perioden is geparkeerd. Dit kan een opeenhoping van roest op de schijven veroorzaken, maar zich maakt niet ongerust, zou het snel moeten verminderen wanneer u terug op de weg bent.

Lekken op de binnenwielen: Uw remsysteem is complex. Als er versleten verbindingen, losse verbindingen of gespleten slangen in het systeem zijn, kunnen de lucht en de vloeistof uit lekken, makend uw remmen minder efficiënt. Kijk uit voor vloeistof op de binnenwielen, of ter plaatse waar u regelmatig uw auto parkeert. De remolie is normaal duidelijk, met een lichte geur.

Het trekken aan links of rechts: Uw auto zou recht en waar moeten volgen wanneer u remt, als het niet, het zou kunnen een ernstig probleem zijn wanneer u in geval van nood harde situatie remt. Als uw remmen meer aan één kant dan andere worden gedragen, kan het trekken aan één kant voorkomen. Een andere potentiële oorzaak kan een plakkende rembeugel zijn.

Trilling: Als u trillingen door uw stuurwiel of rempedaal opmerkt aangezien u vertraagt, krijg uw remmen gecontroleerd. Een trillend rempedaal is een teken dat uw remschijven scheefgetrokken zijn.

Het rempedaal daalt aan de vloer: Als u op het pedaal een lange weg vóór het te vertragen autobegin moet duwen, zou dit toe te schrijven kunnen zijn aan uw remsysteem het lekken die zeer ernstig is.

Waarschuwingslicht: Als uw dashboard het licht van de remwaarschuwing toont, krijg uw auto gecontroleerd onmiddellijk. Dit is waarschijnlijk een aanwijzing dat het rem hydraulische systeem heeft ontbroken, en moet worden gericht zo spoedig mogelijk om een ernstig ongeval te vermijden. Kom meer over het dashboardlichten van uw auto te weten

.

Plakkende handrem: Als u weerstand voelt wanneer u weg de handrem neemt en probeert weg te trekken, zou uw handrem kunnen plakken. Zorg ervoor u het door een deskundige zoals drijvend met de geplakte handrem kunt uw remmen veroorzaken om gecontroleerd krijgt omhoog te verwarmen die uw remmen zullen dragen en schade zullen veroorzaken.

Wat indien ik doe als ik mijn autoremmen denk niet behoorlijk werken

Als om welke reden ook, u denkt houden uw remmen ook uw auto niet tegen aangezien zij zouden moeten, een remcontrole bij Autocentres krijgen zodra u kunt.

Als u voelt zijn uw remmen zo ondoeltreffend dat zij gevaarlijk zijn, uw auto niet drijven en uw analyseexploitant ertoe brengen om het aan meest dichtbijgelegen Autocentre te slepen.

Hoe zou ik mijn autoremmen moeten handhaven?

Wanneer u uw auto of MOT'd Onderhouden krijgt, zal uw technicus u op de voorwaarde van uw remmen adviseren en wanneer de diverse delen van het systeem moeten worden vervangen.

Het is belangrijk om uw remolie te vervangen om de twee jaar ook, iets dat Autocentres als deel van Major Service doen.

Als u verkiest om uw stootkussens of remschoenen van ons te vervangen, zullen wij blijven deze delen voor de rest van uw leven onder onze Brakes4Life- vervangenaanbieding, die de kosten van remonderhoud drukken.

Moet u voor en achterremmen tegelijkertijd vervangen?
De meeste werktuigkundigen adviseren tegelijkertijd vervangend remstootkussens in de voorzijde of remstootkussens in het achtergedeelte. Als één remstootkussen op de vooras wordt vervangen, dan zouden alle remstootkussens op de vooras moeten worden vervangen.

Wat zijn de symptomen van een slechte remrotor?

TRILLING. Wanneer de rotoren worden scheefgetrokken of zeer scheefgetrokken, kan het contact tussen het en het remstootkussen onvolmaakt zijn.

GT4 dubbele Achterbeugelschijf 380x28mm 0GT4 dubbele Achterbeugelschijf 380x28mm 1GT4 dubbele Achterbeugelschijf 380x28mm 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in