China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

Aluminium 6061 van de Beugel Opzettende Steunen van de Schijfrem van de de Schijfrem de Boutenuitrusting

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: drijvende centrumklok en steun en bouten
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Factory direct price
Verpakking Details: 20*20*10cm
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, paypal Western Union,
Levering vermogen: 999set

Gedetailleerde informatie

Productnaam: De Klok van de autorem en Steun en Bouten Kloktype: Het volledige Drijven
Kleur: Beschikbaar Grootte: Volgens het Automodel
Materiaal: Aluminium 6061 Kit Inclouding: 1pair de Bouten van de kloksteun 1set
Boutentype: Drijvende Bouten Toepassing: De Delen van de autorem
Hoog licht:

6061 de beugel van de schijfrem het opzetten steunen

,

Drijvende de beugel van de schijfrem het opzetten steunen

,

Aluminium 6061 Bouten van de schijfrem

Productomschrijving

Van de Remdelen van de Jekitauto van de het Centrumklok de Volledige Drijvende Uitrusting van de Steunbouten

productomschrijving

Puntnaam Centrumklok en steun en drijvende bouten
Type Het volledige drijven
Kwaliteit 100% getest
Toepassing Autodeel
Het volledige vastgestelde inclouding 1 paarklok/1 paar steun/1 vastgestelde drijvende bouten

Het procédé van de kleurenoxydatie

Het laatste productieproces van centrumklok en steun kleurt, wat „het zandstralen en het anodiseren“ gebruikt.
De functie van zand het vernietigen is het effect en de scherpe actie van schuurmiddelen op de oppervlakte van het werkstuk, zodat de oppervlakte van het werkstuk een bepaalde graad van netheid en verschillende ruwheid kan verkrijgen, zodat de mechanische eigenschappen van de werkstukoppervlakte beter zijn, zodat de moeheidsweerstand van het werkstuk beter is, en de moeheidsweerstand van het werkstuk wordt verhoogd. De adhesie tussen het en de deklaag breidt de duurzaamheid van de deklaagfilm uit.
Het zandstralen gebruikt externe kracht aan nevelzand op de oppervlakte van het werkstuk om de gevolgen van ruw maken, het schoonmaken, decoratie, enz. te bereiken. Wanneer de externe kracht samengeperste lucht is, wordt het genoemd droog zandstralen, en wanneer het water is, wordt het genoemd nat zandstralen. Het galvaniseren moet metaal op de oppervlakte van het werkstuk door gelijkstroom, over het algemeen in een waterige oplossing met een laag bedekken, waar er ionen zijn die moeten worden geplateerd, het werkstuk wordt gehangen met een kathode, en de metaalplaat moet met een anode worden gehangen. Het anodiseren verwijst over het algemeen naar de oxydatie van aluminium en aluminiumlegeringen in zwavelzuur of andere oplossingen. Het werkstuk wordt gehangen op de anode, wordt de aluminium of loodraad gehangen op de kathode, en de gelijkstroom wordt toegepast om poreus, een hoog-hardheid, en goed-isoleert een oxydefilm te verkrijgen.
1Silica wordt ook genoemd kiezelzuur, chemische formule SiO. Er zijn twee soorten kristallijn kiezelzuur en amorf kiezelzuur in aard. Het kristallijne kiezelzuur is verdeeld in drie types: kwarts, tridymite en cristobalite toe te schrijven aan zijn verschillende kristalstructuur. Het zuivere kwarts is een kleurloos kristal, en het grote en transparante prismatische kwarts wordt genoemd kristal. Als de kristallen met spooronzuiverheden verschillende kleuren hebben, zijn er etc. amethisten, citrines. Het gewone zand is fijne kwartskristallen, met inbegrip van geel zand (meer ijzeronzuiverheden) en wit zand (minder onzuiverheden en zuiverder). In de kristallen van het siliciumdioxyde, vormen de 4 valentieelektronen van siliciumatomen en 4 zuurstofatomen 4 covalente banden. Het siliciumatoom wordt gevestigd in het centrum van de regelmatige tetrageder, en de 4 zuurstofatomen worden gevestigd op de 4 tophoeken van de regelmatige tetrageder. SiO het is een eenvoudigere formule die de samenstelling uitdrukt. Het drukt slechts de verhouding van het aantal silicium en zuurstofatomen in het kristal van het siliciumdioxyde uit. Het kiezelzuur is een atoomkristal. De diatomaceous aarde die in aard bestaat is amorf kiezelzuur, dat de overblijfselen van diatomeeën van lagere aquatische installaties is. Het is een wit vast lichaam of poeder, poreuze, lichte, en zachte vast lichaam met sterke adsorptie. Onoplosbaar in water.

Verwijzingsbeeld

Aluminium 6061 van de Beugel Opzettende Steunen van de Schijfrem van de de Schijfrem de Boutenuitrusting 0Aluminium 6061 van de Beugel Opzettende Steunen van de Schijfrem van de de Schijfrem de Boutenuitrusting 1Aluminium 6061 van de Beugel Opzettende Steunen van de Schijfrem van de de Schijfrem de Boutenuitrusting 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn