China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

gietijzer HT250 362mm Remmenbeugel Blauwe Jekit van de Schijf Grote 8 Pot

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: GT8
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Factory direct price
Verpakking Details: 45*45*45cm
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, paypal Western Union,
Levering vermogen: 600 reeksen per maand

Gedetailleerde informatie

Productnaam: het systeem van de 8 pottenrem Kleur: Rode Beugel
Beugelmateriaal: Aluminium Gepaste Schijf: 362mm
Toepassing: Autorem Schijfmateriaal: Grijs gietijzer HT250
Kloktype: Normaal Het Materiaal van de kloksteun: 6061 T6-legering
Hoog licht:

362mm Schijf 8 Pottenremmen

,

HT250 8 Pottenremmen

,

HT250 de beugel van de schijfrem

Productomschrijving

Uitrusting 8 Pottenbeugel 362mm van de Jekit Grote Rem Steun van de Schijf de Blauwe Klok

Hoe te om remschijven en beugels te selecteren?

Wanneer wij beugels herstellen, is de keus van remschijven een kwestie van groot belang aan iedereen. Zo, hoe kiezen wij de de remschijf of beugel? Eerst en vooral, besteed aandacht aan de grootte van de wielhub, omdat de grootte van de wielhub direct de grootte van de remschijf zal beïnvloeden u kiest. Bijvoorbeeld, zou een hub van het 19 duimwiel met deze 362*32mm remschijf moeten worden aangepast. Als de grootte van de remschijf te groot is, is het moeilijk om het in de wielhub te stoppen; Als de remschijf te klein is, zal het direct de verschijning en de algemene het remmen prestaties beïnvloeden.

Zo hoe te om de rembeugel na het selecteren van de remschijf te selecteren? Het zou volgens de grootte van uw remschijf moeten worden geselecteerd. Bijvoorbeeld, als u de 362*32mm remschijf aanpast, wat kan aanpassen is de rembeugel GT8. U kunt een zo grote hoed dragen zoals uw hoofd. Daarom bepaalt de hub direct de grootte en selectiewaaier van remschijven en rembeugels.

1. Zie of is de rembeugel zwaar

Wanneer het over het gewicht beugels komt, is het eigenlijk verbonden met het materiaal en productieproces. Als het hetzelfde materiaal is, heeft het smeden sterkere starheid dan gietend, en onder dezelfde starheid, is smeden lichter dan gietend. Over het algemeen, zijn de lichte beugels nog populair in de markt. De gewijzigde beugel vermindert de unsprungmassa en verbetert natuurlijk de behandeling van het voertuig. Voorts zullen de lichte beugels niet onderaan het de machtssysteem van het voertuig slepen, maar maken het machtssysteem krachtiger. Momenteel, zijn er vele merken die smeedstuktechnologie gebruiken om beugels te maken. Bijvoorbeeld, gebruiken de remmen van RGD, van TCF en AP in de Verenigde Staten smeedstuktechnologie. Dit soort beugels is vrij licht, en het gewicht RGD gesmede beugels is minder dan 3.5kg.

2. Bekijk de grootte van de rembeugel

Over het algemeen, groter de rembeugel, beter. Omdat het wrijvinggebied wordt verhoogd, zal remmen goed zijn. Bijvoorbeeld, is het dezelfde reden dat de machtsrem van een fiets langer is dan de gewone remhuid. Groter de rembeugel, groter de wrijving met de remschijf. Op deze wijze, kan het het remmen effect worden verbeterd, maar het hangt ook van het specifieke model af. Blind is het achtervolgen van grote beugels niet genoeg.

3. Kijk hoeveel zuigers er in de rembeugel zijn

Natuurlijk, is het goed om meer beugels en zuigers te hebben. Voor dezelfde auto, zal de het vastklemmen macht worden verbeterd door de originele enige zuigerbeugels te vervangen en de multizuigerklem te bevorderen. Het voordeel van meer zuigers is dat de het remmen kracht meer gelijk kan worden verspreid terwijl het handhaven van de totale het remmen onveranderde kracht; Omdat in het intense drijven en hoge snelheid, frequent aangaande het stappen op de rem reusachtige hitte zal veroorzaken, die zal leiden tot de snelle temperatuurstijging van de remschijf. Nadat de temperatuurstijging, de remschijf in een roodgloeiende staat zal zijn, en de sterkte van de remschijf op dit ogenblik zal worden verminderd. Daarom kan de multizuiger alle het remmen krachten meer gelijk, van enige puntkracht aan kracht met meerdere balies verspreiden (de totale het remmen kracht blijft onveranderd), die van groot voordeel is om de remschijf te beschermen tegen het barsten en het lokale oververhitten te verhinderen. Tegelijkertijd, is het ook van grote hulp snel remmend.

Product

Het Punt van de rembeugel GT8 6 de Beugel van de Zuigerrem
De Grootte van de schijfrotor 362x32mm
Schijf PCD 215.9mm
Schijf Plaatsbepalingsring 195mm
Schijfstap 0,1
Schijfgat 12 gaten elke schijf
Beugelsteun 200mm

Beeld

gietijzer HT250 362mm Remmenbeugel Blauwe Jekit van de Schijf Grote 8 Pot 0gietijzer HT250 362mm Remmenbeugel Blauwe Jekit van de Schijf Grote 8 Pot 1gietijzer HT250 362mm Remmenbeugel Blauwe Jekit van de Schijf Grote 8 Pot 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn