China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

GT8 grote Rem 8 de Beugeluitrusting 362 Schijf 7075 van de Zuigerrem de Steun van de Aluminiumklok

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: GT8
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Factory direct price
Verpakking Details: 45*45*45cm
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, paypal Western Union,
Levering vermogen: 600 reeks per maand

Gedetailleerde informatie

Productnaam: de uitrusting van de 8 pottenrem Kleur: Aangepast
Beugelmateriaal: Aluminium Gepaste Schijf: 362mm
Toepassing: Autodeel Schijfmateriaal: Grijs gietijzer HT250
Kloktype: Normaal Het Materiaal van de kloksteun: legering 7075
Hoog licht:

GT8 8 de Beugel van de Zuigerrem

,

Uitrusting 362 van de rembeugel Schijf

,

7075 de schijfklokken van de Aluminiumrem

Productomschrijving

Uitrusting 8 Pottenbeugel 362 Schijfaluminium 7075 van de Jekit Grote Rem Kloksteun

Remschijf

Als alle vier wielen praktische schijfremmen zijn, zullen alle vier wielen een remschijf hebben. De remschijf is een component die met het wiel roteren, dat de band kan verhinderen kinetische energie te blijven roteren en omzetten in thermische energie.

Rembeugel

De rembeugel is een component in bijlage aan de voorzijde en het achtergedeelte van de remschijf. Er zijn enige of veelvoudige zuigers in de rembeugel. Wanneer het drukken van het rempedaal, zal de druk worden geproduceerd om de remolie te dwingen om de zuiger te duwen, en dan de remstootkussens te duwen om het binnenste van de remschijf vast te klemmen om het effect van het remmen vertraging te bereiken.

Remstootkussen

De remhuid is een slijtvast deel in contact met de remschijf, die in de rembeugel geïnstalleerd is. De druk door de remhuid wordt uitgeoefend op de remschijf is de kernactie om de auto te vertragen die.

Remolieleiding

De baan van deze olieleidingen moet remolie leveren. Wanneer het rempedaal wordt gedrukt, zal de remolie door de pijpleiding aan de rembeugel op elk wiel vloeien en zal de zuiger in de beugel duwen om de remschijf vast te klemmen.

Waarom verander de remmen?

Vele mensen denken dat herstellen van remmen goed moet kijken, koel, etc. In feite, is het herstellen van de rem refit om de veiligheidsprestaties van het voertuig te verbeteren. De professionele rem bevordering en de wijziging van het voertuig kunnen de het remmen afstand van het voertuig en de voetafstand van het rempedaal verkorten, zodat de bestuurder meer reactietijd kan hebben en de rem gemakkelijker controleren.

Hoe te om het het remmen effect te verbeteren?

Verhoog de straal van de remschijf

Aangezien de het remmen kracht aan de kracht door de remhuid wordt toegepast met de afstand van het centrum van het wiel wordt vermenigvuldigd gelijk is, is het verhogen van de afstand van het centrum in dit geval een goede zaak die. Daarom is de straal vele gewijzigde remschijven op de markt groter dan dat van de originele remschijf, zodat de grotere remschijf grotere het remmen kracht kan verstrekken.

De zuigergebied van de verhogingsbeugel

Dit wordt algemeen bedoeld als vervanging van grote beugels. Het verhogen van de grootte van de zuiger in de beugels betekent dat meer gebieden specifieke druk uitoefenen. Als de druk en de gebiedsverhogingen constant blijft, zal de toegepaste kracht ook stijgen.

De druk van het verhogingsbuizenstelsel

Aangezien de pijpleidingsdruk stijgt, zal de het remmen kracht ook stijgen. Als u de lijndruk (b.v. gebruikend een vacuümremspanningsverhoger) kunt verhogen, kunt u het het remmen effect onrechtstreeks optimaliseren.

Verhoog de wrijvingcoëfficiënt tussen remhuid en remschijf

Dit is ook de populairste methode. U kunt sommige remschijven met betere materialen, zoals ceramische remschijven veranderen. Bovendien is er een andere manier om sommige betere remschoenen te veranderen. Beide methodes kunnen de wrijvingcoëfficiënt tussen remschoenen en remschijven verhogen.

Product

Het Type van rembeugel GT8 rembeugel
Beugeltechnologie Gegoten/smeed
Schijfgrootte 362*32mm
Ontwerpontwerp Geperforeerde schijf
Schijf PCD 215.9mm
Schijf Plaatsbepalingsrand 195mm
Gatenaantal 24 gaten

GT8 grote Rem 8 de Beugeluitrusting 362 Schijf 7075 van de Zuigerrem de Steun van de Aluminiumklok 0GT8 grote Rem 8 de Beugeluitrusting 362 Schijf 7075 van de Zuigerrem de Steun van de Aluminiumklok 1GT8 grote Rem 8 de Beugeluitrusting 362 Schijf 7075 van de Zuigerrem de Steun van de Aluminiumklok 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn