China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

Gietijzer 405mm Schijf 8 de Rode Beugel GT8 van Pottenremmen voor Toyota LC200

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: GT8
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Factory direct price
Verpakking Details: 40*40*40cm
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, paypal Western Union,
Levering vermogen: 99set/a maand

Gedetailleerde informatie

Productnaam: de uitrusting van de 8 pottenrem Kleur: Rood
Beugelmateriaal: Aluminium Gepaste Schijf: 355/380/405mm
Toepassing: Autodeel Schijfmateriaal: Grijs gietijzer HT250
Kloktype: Normaal/het Drijven/Bloem/Aangepast Het Materiaal van de kloksteun: Aluminium
Hoog licht:

Gietijzer 405mm 8 Pottenremmen

,

De Pottenremmen van Toyota LC200 8

,

GT8 beugelrotor en de uitrusting van het remstootkussen

Productomschrijving

Jekit 8 Aangepaste de Klokrem van de Pottenrem Kit Red Caliper Color Type

Volledige Vastgestelde Rem:

Rembeugel 8 potten

De rem vult 8 PCs op

Remschijf 2 PCs

Klok 2 PCs van het legeringscentrum

Legeringssteun 2 PCs

Slang 2 PCs van de metaalrem

Centrumbouten 24pcs

Steunbouten 4pcs

Het heeft geadviseerd dat u tweemaal de remmen van uw auto per jaar slijtage en schade controleert. Hoewel mogelijk met een visuele steekproef, adviseren wij hebbend één van onze hoogste-geschatte partnergarages een grondige beoordeling – bij een goedkope, vaste tariefprijs voltooi. Maakt de gemakkelijke huis-aan-huisdiensten van Fixter het proces zo eenvoudig mogelijk, zonder enige verborgen lasten. Onder u kan onze vlakke prijzen vinden voor het vervangen van de remstootkussens en schijven van uw auto.

Het het weten wanneer de remmen onveilig zijn, uitgeput geraakt, en behoefte het vervangen
Zoals vermeld, wordt het hoogst geadviseerd om halfjaarlijks geïnspecteerde de remstootkussens en schijven van uw auto te hebben. Als u deze aanbeveling niet hebt gevolgd, zijn er algemene manieren om te weten wanneer het tijd voor nieuwe remmen is. Sommige waarschuwingsborden zijn vrij duidelijk, terwijl anderen zorgvuldige aandacht vereisen. Als u uw auto voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd hebt gehad, zou u over het algemeen moeten weten wanneer iets verkeerd is – de versleten remmen zullen veranderen hoe een auto drijft en antwoordt.

Het trillen, grommende remmen
Aangezien de remstootkussens andere componenten, zoals schijven en rotoren moeten beschermen, zult u weten zij werken niet meer wanneer uw auto trilt. Een pulserende die sensatie van beschadigde, scheefgetrokken rotoren wordt gecreeerd, wordt gewoonlijk gevoeld wanneer het stappen op het rempedaal. Zowel moeten de rotoren als de stootkussens zelfs voor een vlotte het remmen ervaring blijven. Het is belangrijk om uw onmiddellijk geïnspecteerde auto te hebben als u om het even welke het trillen ervaart. Als snel die behandeld niet, kon u omhoog met het malen beëindigen, grommend remmen – door de remschijf worden veroorzaakt die tegen andere delen wrijven, en andere ernstige kwesties.

Voor maximumveiligheid – vervang samen remstootkussens en schijven


Om een vlot, veilig, verenigbaar remsysteem te verzekeren, wordt het hoogst geadviseerd om nieuwe tegelijkertijd geïnstalleerde stootkussens en schijven te hebben. Alhoewel de remschijven metaal zijn, betekent het niet zij geen slijtage uit nodig hebben. Vermijd ongelijke schade in beide componenten door het hebben van volledig vervangen de remsysteem van uw auto. Het routineonderhoud zal redt u van frequente bezoeken aan de garage. Als algemene regel, zou u allebei altijd moeten installeren wanneer de schijven de belangrijkste kwestie zijn

Te herinneren dingen zich –

Zorg ervoor om de rem een of twee keer te controleren een jaar.

Krijg de remstootkussens schoongemaakt één keer per jaar, zodat zij beter zonder u presteren die hen moeten onmiddellijk veranderen.

Bovenkant van het remolieniveau op uw auto, indien nodig. Houd een controle van de vloeibare niveaus op een maandelijkse basis.

Verwijs naar het handboek van de eigenaar om de remolie van de PUNTclassificatie voor uw auto te kennen.

Zorg ervoor u de de remstootkussens en rotoren aan zowel de kanten verandert om zelfs remslijtage als scheur te verzekeren. Anders, zal het verschil tonen wanneer u begint drijf, wat niet bijzonder prettig is.

Productnaam GT8 rembeugel
De Grootte van de schijfrotor 355*32/362*32/380*34/405*34mm
Schijfmateriaal Grijs gietijzer
Remstootkussens 8 PCs
Centrumsteun Aluminium
Schijfgebied 57mm
Voor automodel Toyota LC200

Gietijzer 405mm Schijf 8 de Rode Beugel GT8 van Pottenremmen voor Toyota LC200 0Gietijzer 405mm Schijf 8 de Rode Beugel GT8 van Pottenremmen voor Toyota LC200 1Gietijzer 405mm Schijf 8 de Rode Beugel GT8 van Pottenremmen voor Toyota LC200 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn