China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

De legering goot 6 Pottenrem Kit Green Caliper 362*32mm J-haakschijf voor Mazda CX5

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: GT6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: factory price
Verpakking Details: Doosgrootte 45*45*45cm
Levertijd: 4-7 dagen
Betalingscondities: Western Union/Paypal
Levering vermogen: 600 reeksen per Maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: 6 de Uitrusting GT6 van de pottenrem Beugelkleur: groen
Rotorgrootte: 362*32mm Beugelmateriaal: Gegoten legering
Geschikt Wiel: Rand 18 duim Rotormateriaal: Grijs ijzer
Rotorontwerp: J-haak Beugelembleem: Brembo/douaneembleem
Levertijd: 7-10 dagen
Hoog licht:

De legering goot de Uitrusting van de 6 Pottenrem

,

Groene Beugel 6 de Uitrusting van de Pottenrem

,

De Uitrusting van de de Pottenrem van Mazda CX5 6

Productomschrijving

6 pottenrem Kit Green Caliper 362*32mm J-haakschijf voor Mazda CX5

Wat is een Grote Remuitrusting (BBK)?
Grote remuitrusting
Een grote remuitrusting is een volledige uitrusting die u toestaat om de remsysteem van uw auto te bevorderen. Een uitrusting van de kwaliteits grote rem omvat alle componenten u wenst, omvattend:

Rotoren (of rotorringen en hoeden)
Beugels
Remstootkussens
Remolie
Remlijnen
Sensoren
Montage
De grote remuitrustingen zijn gewoonlijk voor ernstige krachtige behoeften, die omvatten:

Volledig-op het rennen
Straatprestaties
Een andere voertuigen die op een dime moeten gaan en ophouden
Vele eerste remfabrikanten zoals StopTech, EBC, Brembo, en anderen bieden kwaliteit grote remuitrustingen aan. Lees deze post voor meer informatie over wat de grote remuitrustingen zijn. De rotor en de beugel in een grote remuitrusting zijn groter dan wat met de voorraadremmen kwam. Dit betekent zij uw hoge prestatiesvoertuig kunnen helpen in een moment ophouden.

Hoe houden de Grote Remmen Uw Auto tegen dan beter Voorraadremmen?
De grote remmen verbeteren prestaties door het geveegde gebied van de remrotor te verhogen. Dit verhoogt de hoeveelheid „het tegenhouden van macht“ het remsysteem heeft.

In de termen van de leek, zijn de de remrotoren en stootkussens groter. Dat betekent de stootkussens meer oppervlakte hebben te grijpen op. Om dit beter te begrijpen, wrijf uw wijsvinger en duim op uw wapen. U creeert wrijving, maar niet genoeg om uw vingers tegen te houden van zich het bewegen over uw wapen. Nu, verpak uw gehele hand rond uw wapen. Is het harder oneffenheid uw wapen nu? Het is omdat u op een veel grotere oppervlakte grijpt. Dit leidt tot meer wrijving.

Product Desription
Beugelmodel: 6 de Uitrusting GT6 van de pottenrem
Ambacht: Gietende Legering
Aantal van Psitons: Zes potten
Zuigergebied: 38.1mm, 31.8mm, 28.6mm
Schijfgrootte 362*32mm
Stootkussendiepte 57mm Stootkussen

De legering goot 6 Pottenrem Kit Green Caliper 362*32mm J-haakschijf voor Mazda CX5 0De legering goot 6 Pottenrem Kit Green Caliper 362*32mm J-haakschijf voor Mazda CX5 1De legering goot 6 Pottenrem Kit Green Caliper 362*32mm J-haakschijf voor Mazda CX5 2

Bedrijfprofiel

Guangzhou Yuanxing Industriële Co.Ltd werd gevestigd in 2017 en wordt gevestigd in Zaal 302, bouwend 5, Nr 7, Laowu-straat, Dongping-dorp, Yongping-straat, Baiyun-District, Guangzhou, China. De plaats is zeer uitstekend en het vervoer is geschikt. Wij hebben zeer rijke de industrieervaring en zijn een vertrouwde op leverancier. Het bedrijf heeft productiemateriaal en deskundige frontliniewerknemers. Onze werkgever is bezig geweest met de transformatie van automobiel remsysteem sinds 2011, heeft ongeveer 10 jaar van ervaring in deze industrie. Sinds 2017, hebben wij opstelling onze eigen fabriek, die u van de beste prijs en de beste kwaliteitsproducten kan voorzien. Wij specialiseren ons in het veroorzaken van het centrum GLB van de aluminiumlegering en steun, dat volgens verschillende automodellen kunnen worden aangepast. Ondertussen verkopen wij ook de de volledige vastgestelde beugels van de remuitrusting inbegrepen rem/rotoren van de remschijf/remstootkussens/remslang/aluminiumcentrum GLB en steunen. Onze producten hebben strikte kwaliteitscontrole van de verwerving van grondstoffen aan de verkoop van geëindigd - producten. Ons bedrijfdoel is klant die, ons beste eerst proberen om aan de behoeften van klanten te voldoen.

De legering goot 6 Pottenrem Kit Green Caliper 362*32mm J-haakschijf voor Mazda CX5 3De legering goot 6 Pottenrem Kit Green Caliper 362*32mm J-haakschijf voor Mazda CX5 4De legering goot 6 Pottenrem Kit Green Caliper 362*32mm J-haakschijf voor Mazda CX5 5

FAQ

Q: Welke landen worden uw producten hoofdzakelijk verkocht aan?

A: Maniny wij verkopen aan Europa, het UK, de V.S., Zuidoost-Azië

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn