China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

GT6 hydraulisch Groot Embleem 380*34mm van de Remuitrusting AMG

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: GT6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: factory price
Verpakking Details: Doosgrootte 45*45*45cm
Levertijd: 4-7 dagen
Betalingscondities: Western Union/Paypal
Levering vermogen: 600 reeksen per Maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: 6 de Uitrusting van de pottenrem Beugelzuiger: zuiger zes
Schijfgrootte: 380*34mm Beugelmateriaal: Gegoten aluminium
Geschikt Wiel: Rand 20inch Schijfmateriaal: Grey Iron HT250
Schijfontwerp: J-haak Beugelkleur: Aangepast
Levertijd: 7 dagen
Hoog licht:

GT6 hydraulische Grote Remuitrusting

,

Uitrusting van de zes Zuiger de Grote Rem

Productomschrijving

Chinees de Uitrustingsamg Embleem 380*34mm van de Fabrieksgt6 Hydraulisch Groot Rem

De basisstructuur van een algemeen remsysteem
·Het is hoofdzakelijk samengesteld uit radrem, hydraulische transmissie en pneumatisch transmissiemechanisme.
De radrem is hoofdzakelijk samengesteld uit een roterend deel, een vast gedeelte en een aanpassingsmechanisme. Het roterende deel is de remtrommel; het vaste gedeelte omvat de remschoen en de rem grondplaat; het aanpassingsmechanisme is samengesteld uit een zonderlinge steunspeld en een aanpassingsnok voor het aanpassen van de ontruiming van de schoentrommel.
·Het mechanisme van de hydraulische remtransmissie is hoofdzakelijk samengesteld uit rempedaal, pushrod, remt hoofdcilinder, de cilinder van het remwiel en pijpleiding.
Het pneumatische mechanisme van de remtransmissie is hoofdzakelijk samengesteld uit rempedaal, pushrod, rem hoofdklep, luchtdroger, vier-kring beschermingsklep, de kamer van de remlucht en pijpleiding.
Hoe de rem werkt
Het algemene het werk principe van een remsysteem is de wederzijdse wrijving tussen de niet-roteert elementen in bijlage aan het lichaam (of kader) en de roterende elementen te gebruiken in bijlage aan de wielen (of drijfassen) om de wielen te verhinderen het draaien of te neigen te draaien.
1) Wanneer het remsysteem niet werkt
Er is een hiaat tussen de schoentrommels, en de wielen en de remtrommels kunnen vrij roteren
2) Wanneer het remmen
Om de auto te vertragen, zijn de stap op het rempedaal door pushrod en de hoofdcilinder, zodat de olie in de hoofdcilinderstromen in de wielcilinder onder een bepaalde druk, en de remschoen rond de steunspeld door de twee zuigers van de wielcilinder worden geroteerd, en het hogere eind gescheiden aan beide kanten en zijn wrijvingplaat wordt gedrukt tegen de binnen cirkeloppervlakte van de remtrommel. De niet-roteert remschoen veroorzaakt een wrijvingtorsie op de roterende remtrommel, daardoor producerend het remmen kracht
3) Geef de rem vrij
·Wanneer het rempedaal wordt vrijgegeven, betekent de terugkeerpositie dat de remschoen terug naar zijn originele positie wordt getrokken, en de het remmen kracht verdwijnt.
Structuur en het werk proces van rem hoofdcilinder
De functie van de rem hoofdcilinder is de mechanische energieinput van de buitenkant in hydraulische energie om te zetten, zodat de hydraulische energie aan de cilinder van het remwiel door de pijpleiding wordt overgebracht
·De rem hoofdcilinder is verdeeld in single-chamber en dubbel-kamertypes, die respectievelijk voor het systeem van de enig-kringshydraulische rem en het systeem van de dubbel-kringshydraulische rem worden gebruikt.
1. Single-chamber rem hoofdcilinder
1) Wanneer het remsysteem niet werkt
Wanneer het remmen niet, wordt de hoofdcilinderzuiger gevestigd tussen het compensatiegat en het gat van de olieterugkeer
2) Wanneer het remmen, neemt de zuigerbewegingen aan de linkerzijde, de oliedruk, en de radremmen toe
3) Geef de rem vrij
Verwijder de pedaalkracht, de handelingen van de terugkeerlente, de zuigerwinst, de oliewinst, en de rem wordt vrijgegeven
2. De hoofdcilinder van de dubbel-kamerrem
1) Structuur (zoals de hoofdcilinder achter elkaar van de dubbel-kamerrem in het systeem van de dubbel-kringshydraulische rem van FAW Audi 100 sedan)
·De hoofdcilinder heeft twee kamers
De eerste holte wordt verbonden aan de juiste voor en linker achterremmen; de tweede holte wordt verbonden aan de linker voor en juiste achterremmen
·Elke lijn en werkende kamer communiceren met de tank van de olieopslag door het compensatiegat en het respectievelijk gat van de olieterugkeer. De tweede zuiger wordt gehouden in de correcte aanvankelijke positie door de rechtereindelente, zodat het compensatiegat en het gat van de olieinham met de cilinder communiceren. De eerste zuiger wordt gedrukt tegen de koker onder de actie van de linkereindelente, zodat het in de positie tussen het compensatiegat en het gat van de olieterugkeer is.
2) Hoe het werkt
Wanneer het remmen, beweegt de eerste zuiger zich aan de linkerzijde en de stijgingen van de oliedruk, die de elastische kracht overwinnen en de remolie in de voor juiste en linker achterremkringen verzenden; tegelijkertijd, wordt de tweede zuiger geduwd om de hydraulische druk in de tweede kamer, en de twee-wiel rembeweging te verhogen
·Wanneer de rem wordt vrijgegeven, keert de zuiger naar de positie onder de actie van de lente, en de hydraulische oliestromen terug terug naar de rem hoofdcilinder van de wielcilinder en de pijpleiding. Als de zuiger snel terugkeert, zich snel uit breidt het volume van de werkende kamer ook, zodat de oliedruk snel vermindert. De olie in de vloeibare opslagtank kan in de werkende kamer door het gat van de olieinham en de prik boven de zuiger vloeien om de verzegelende open ring te duwen. Wanneer de zuiger volledig is teruggekeerd, wordt het compensatiegat geopend, en de bovenmatige olie in de het werk kamerstromen terug naar de vloeibare opslagtank van het compensatiegat. Als het hydraulische systeem aan olielekkage en de uitbreiding of de samentrekking van de olie in de belangrijkste cilinder werkende kamer toe te schrijven is, de pijpleiding en de wielcilinder toe te schrijven aan temperatuurveranderingen, kan het door het compensatiegat worden aangepast.
Structuur en het werk proces van de cilinder van het remwiel
·De functie van de cilinder van het remwiel: Het moet hydraulische kracht in mechanische duw omzetten. Er zijn enige zuiger en dubbele zuiger.
1) Structuur
·De cilinder van het dubbel-zuigerwiel van Audi 100 heeft twee zuigers en twee koppen. De lente maakt de koppen, de zuigers en de remschoenen in dicht contact.
2) Het werk proces
·Wanneer het remmen, gaat de hydraulische olie de olieholte tussen de twee zuigers in, en duwt dan de remschoenen openen om het remmen te realiseren.
·De aftappende bouten worden verstrekt op het blok van de wielcilinder om het gevoelige en betrouwbare remmen te verzekeren.

Product Desription
Model: Brembogt6 Beugel
Ambacht: Gietende Aluminiumlegering
Aantal van Psitons: Zes Zuigers
Zuigergrootte: 38.1mm, 31.8mm, 28.6mm
Past aan: 355*32mm/362*32mm/380*34mm/405*34mm
Stootkussendiepte: 47mm/57mm/65mm

Bedrijfprofiel

Guangzhou Yuanxing Industriële Co.Ltd werd gevestigd in 2017 en wordt gevestigd in Zaal 302, bouwend 5, Nr 7, Laowu-straat, Dongping-dorp, Yongping-straat, Baiyun-District, Guangzhou, China. De plaats is zeer uitstekend en het vervoer is geschikt. Wij hebben zeer rijke de industrieervaring en zijn een vertrouwde op leverancier. Het bedrijf heeft productiemateriaal en deskundige frontliniewerknemers. Onze werkgever is bezig geweest met de transformatie van automobiel remsysteem sinds 2011, heeft ongeveer 10 jaar van ervaring in deze industrie. Sinds 2017, hebben wij opstelling onze eigen fabriek, die u van de beste prijs en de beste kwaliteitsproducten kan voorzien. Wij specialiseren ons in het veroorzaken van het centrum GLB van de aluminiumlegering en steun, dat volgens verschillende automodellen kunnen worden aangepast. Ondertussen verkopen wij ook de de volledige vastgestelde beugels van de remuitrusting inbegrepen rem/rotoren van de remschijf/remstootkussens/remslang/aluminiumcentrum GLB en steunen. Onze producten hebben strikte kwaliteitscontrole van de verwerving van grondstoffen aan de verkoop van geëindigd - producten. Ons bedrijfdoel is klant die, ons beste eerst proberen om aan de behoeften van klanten te voldoen.

GT6 hydraulisch Groot Embleem 380*34mm van de Remuitrusting AMG 0GT6 hydraulisch Groot Embleem 380*34mm van de Remuitrusting AMG 1GT6 hydraulisch Groot Embleem 380*34mm van de Remuitrusting AMG 2

FAQ

Q: Welke landen worden uw producten hoofdzakelijk verkocht aan?

A: Maniny wij verkopen aan Europa, het UK, de V.S., Zuidoost-Azië

GT6 hydraulisch Groot Embleem 380*34mm van de Remuitrusting AMG 3GT6 hydraulisch Groot Embleem 380*34mm van de Remuitrusting AMG 4GT6 hydraulisch Groot Embleem 380*34mm van de Remuitrusting AMG 5

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn