China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

Schijf 380*34mm van BMW M5 de Beugel van de 6 Pottenrem voor de Voorzijde van BMW E92 335i

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: BMW M5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Factory price
Verpakking Details: Doosgrootte 45*45*45cm
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: Western Union/Paypal
Levering vermogen: 600 sets elke maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: Grote de Remuitrusting van BMW M5 Beugelpotten: 6 potten
Schijfgrootte: 380*34mm Beugelmateriaal: legering
Geschikt Wiel: Wielrand 20 Schijfmateriaal: Gietijzer
Centrumglb Steun: 6061 T6-legering Kleur: Blauwe beugel
Hoog licht:

De Beugel van de de Pottenrem van BMW M5 6

,

De Beugel van de de Pottenrem van BMW E92 6

,

335i de voorbeugel van de 6 Pottenrem

Productomschrijving

6 van de Beugelbmw M5 van de pottenrem Schijf 380*34mm voor de Voorzijde van BMW E92 335i

HOE EEN REMbeugel WERKT

De remmen op moderne voertuigen zijn een beetje ingewikkelder dan u zou kunnen verwachten maar hier vereenvoudigd bekijkt bent wat in een systeem van de schijfrem gebeurt. Begin met wat gebeurt wanneer u het rempedaal drukt.

Wanneer u de remmen toepast, creeert u een kracht die wordt verzonden naar een hydraulisch systeem. De hydraulische systemen werken aan het principe dat, in tegenstelling tot lucht, de vloeistof niet kan worden samengeperst. In een remsysteem, betekent dit dat de remolie van de hoofdcilinder en de bewegingen aan elk wiel via remlijnen wordt ontslagen. De kracht van de vloeistof duwt dan op de remstootkussens, die tot wrijving tegen de rotor leiden en het voertuig vertragen.

De rembeugel is het punt waar de hydraulische en wrijvingcomponenten samenkomen. Binnen de c-Vormige beugel is een zuiger — of soms veelvoudige zuigers, afhankelijk van de behoeften van het voertuig. Wanneer de remolie aan elk wiel wordt geduwd wordt, zet het dan druk op de beugelzuigers, die zich tegen de remstootkussens bewegen die op zijn plaats binnen de beugel die worden gehouden. De stootkussens, op zijn beurt, nemen contact met de rotoren op.

De beugels moeten niet met regelmatige intervallen zoals remstootkussens en rotoren worden vervangen. Ideaal gezien, zullen zij het leven van het voertuig duren, zodat zult u waarschijnlijk zelfs niet over uw rembeugels denken tot u een probleem hebt.

TEKENS VAN EEN SLECHTE REMbeugel

U zou tekens van een slechte beugel eerst kunnen ervaren terwijl u drijft:

U zou kunnen opmerken dat uw voertuig aan één kant trekt. Dit kan gebeuren wanneer één rem bezet blijft, veroorzakend een belemmering die aan één kant van het voertuig trekt.

Een ander gemeenschappelijk teken is dat uw rempedaal zacht of sponzig voelt. De gegrepen diaspelden – die zich vrij moeten kunnen bewegen – kunnen deze voorwaarde veroorzaken.

Het is mogelijk u ook zou kunnen sommige abnormale geluiden, zoals gekrijs of het malen horen aangezien het wrijvingstootkussen te vroeg weg wordt gedragen. Dit zijn ook de normale geluiden u zou kunnen horen wanneer het tijd is om uw stootkussens en rotoren te vervangen, dat enkel nog niet paniek.

Een het branden geur die uit één wiel komen. De constante overeenkomst van de remmen wanneer de beugel wordt bevroren kan snel tot het oververhitten en een alarmerende geur leiden.

In feite, konden elk van deze symptomen aan meer problemen richten dan enkel de beugel, zodat zult u een blik bij de rembeugel zelf moeten nemen. Andere tekens van een slechte rembeugel omvatten:

Lekke remolie rond de zuiger

Gegrepen diaspelden op drijvende beugels

Gegrepen beugelzuiger

Roest of het kuiltjes maken in rond de zuiger

Een bevroren diaspeld of een zuiger zal de abnormale slijtage veroorzaken van het remstootkussen aangezien een stootkussen bezet blijft en over de rotor gesleept. Controleren van een diaspeld op een drijvende beugel is gemakkelijk, aangezien u het zou moeten kunnen met de hand bewegen zelfs zonder de beugel te verwijderen. A.C. - klem of zuiger de retractor is een gemakkelijke manier te bevestigen een zuiger wordt gegrepen. Voor verdere bevestiging hier, houd in mening dat met een gegrepen zuiger u meer slijtage op het binnenstootkussen zou kunnen zien, terwijl een bevroren diaspeld vaak abnormale slijtage op het buitenstootkussen veroorzaakt.

Als u, ja benieuwd bent, soms kunnen de beugels worden herbouwd. Nochtans, adviseren wij in plaats daarvan vervangend hen. Het is een realtime - spaarder, plus gegeven het belang van uw remmen, denken wij evaluerend of een beugel veilig kan worden herbouwd het best aan pros wordt weggegaan.

Materiaal Grey Cast-ijzer HT250
Garantie 1 jaar
Certificatie ISO9001
Pakket 45*45*45cm
Puntnaam De Grote Rem van BMW M5
Automodel

E92 335i

Schijf 380*34mm van BMW M5 de Beugel van de 6 Pottenrem voor de Voorzijde van BMW E92 335i 0Schijf 380*34mm van BMW M5 de Beugel van de 6 Pottenrem voor de Voorzijde van BMW E92 335i 1Schijf 380*34mm van BMW M5 de Beugel van de 6 Pottenrem voor de Voorzijde van BMW E92 335i 2

FAQ

Als u een volledige gewijzigde beugeluitrusting nodig hebt, gelieve klantenservice te contacteren
Gelieve te verstrekken:
1. Welke Auto? Welk jaar?
2. De grootte van de wielhub? Bijvoorbeeld, 18 duim 19 duim
3. Gewijzigde wielhub of originele wielhub?
4.Can u geeft me het van het Chassisaantal of kader aantal (VIN-aantal)?
De bovengenoemde informatie wordt gebruikt voor nauwkeurige aanbeveling van producten en nauwkeurig citaat

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn