China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

CP8520 6 de Beugel van de Pottenrem met 380*36mm de Voorzijde van Schijfkit for LX570

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: AP8520
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: factory direct price
Verpakking Details: Doosgrootte 45*45*45cm
Levertijd: 7-10 dagen
Betalingscondities: Western Union/Paypal, T/T
Levering vermogen: 99 reeksen Elke Maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: grote remuitrusting 6 potten Beugelaantal: CP8520
Schijfgrootte: 380*36mm Beugelmateriaal: Gesmede Legering
Geschikt Wiel: Rand 20 Schijfmateriaal: Ijzer
Centrumglb Steun: 6061 T6-legering Kleur: Rode beugel
Hoog licht:

CP8520 6 de Beugel van de Pottenrem

,

LX570 de voorbeugel van de 6 Pottenrem

Productomschrijving

6 de Beugel CP8520 van de pottenrem met 380*36mm de Voorzijde van Schijfkit for LX570

Kan de auto schijf wordt vergroot remmen

De grote remschijven kunnen worden gewijzigd.

De schijf van de lacrosserem kan worden vergroot. Als de remschijf met grotere grootte wordt vervangen, moet het gehele remsysteem worden vervangen om ervoor te zorgen dat de het remmen prestaties in volledig spel na wijziging kunnen worden gebracht. De schijf van de lacrosserem heeft geen specifieke vervangingscyclus. Wanneer de voertuigafstand in mijlen 100000 km bereikt, controleer de remschijf van het voertuig. Als het aan de grens beschadigd of versleten is, zal het op tijd worden vervangen. Vervangingsstappen van remschijf:

1. Controleer de slijtagegraad van remschijf. Tijdens normaal onderhoud, is het niet noodzakelijk om de remschijf te vervangen. Beoordeel of om de remschijf volgens de daadwerkelijke situatie te vervangen. De remschijf heeft een inkeping van meer dan 3mm en kan worden vervangen.

2. Verwijder de voorband. Om de remschijf te vervangen, verwijder beide voorbanden. U kunt zien dat de schijf de schijf van de autorem is.

3. Verwijder en bevestig de schroeven van de rembeugel. De remschijf is geïnstalleerd buiten en vast op het voorwiellager door rembeugel. Verwijder de twee 18 schroeven op de verkeerde Rem en verwijder de rembeugel. Omdat er een olieleidingsverbinding op de rembeugel is, zet het neer langzaam om de olieleiding te verhinderen te breken.

4. Verwijder de oude remschijf. De oude remschijf is geïnstalleerd op het voorwiellager, dat de lager en remschijf zal roesten. Op dit ogenblik, kunt u van de rug van de remschijf met een hamer onttrekken en de remschijf draaien terwijl het kloppen, zodat u aan alle kanten van de remschijf kunt onttrekken. Na een paar kranen, kunt u de oude remschijf verwijderen.

5. Installeer nieuwe remschijf. Na het richten van het gat van nieuwe rem onttrekt de schijf met het gat op het lager, zacht de binnenkant van de remschijf met een hamer om het op het lager volledig te bevestigen;

6. Installeer de rembeugel. Installeer de rembeugel in de originele positie, haal de twee het bevestigen schroeven aan, en gebruik het roteren dragend om waar te nemen of er abnormaal lawaai tijdens omwenteling is.

Hoeveel millimeter is de slijtagegrens van automobiele remschijf?

Slijtagegrens van automobiele remschijf:

1. Het abnormale lawaai van de metaalwrijving komt tijdens het remmen voor. Omdat de nieuwe grondstoffenstructuur meestal ijzer is, wordt de auto niet lange tijd gebruikt, of het is gemakkelijk te roesten en te verouderen wanneer het remmen in bewolkt en regenachtig weer. Het stappen op de rem op dit ogenblik zal van een geluid vergezeld gaan gelijkend op metaalwrijving. Als dit ruwe geluid nog na het kennen voor een periode bestaat, wijst het erop dat het remstootkussen de grens heeft overschreden, en de grenstekens aan beide kanten hebben direct de remschijf, op dit ogenblik, het remstootkussen moeten onmiddellijk worden vervangen gewreven;

2. Controleer de dikteslijtage van het remstootkussen. Over het algemeen, is de dikte van het nieuwe remstootkussen ongeveer 1.5cm. Met het geleidelijke verdunnen van de dikte van het remstootkussen, zullen de het remmen prestaties ook beduidend dalen. Wanneer de remstootkussens aan slechts 0.5cm worden gedragen, moet u eraan herinneren om hen vaak te controleren. Als de remlijn aan slechts 0.3cm vreemd is, moet u het op tijd vervangen. Dit is het extreme ogenblik wanneer het remstootkussen van vervanging bangst is, en er kan remmislukking zijn;

3. Het vergt meer dan twee jaar aan rem. Wanneer de remstootkussens worden verpakt, zal er een gevoel van stagnatie aan beide kanten van de de remstootkussens van de auto zijn. Remmen wordt langzaam. Wij hebben aan stap op de rem moeilijker om het vorige het remmen effect te bereiken nodig. Als u vindt dat de rem zacht wordt wanneer u op de rem stapt, wordt de het remmen afstand langer, en u kunt niet ophouden, zou u moeten controleren of de remstootkussens moeten worden vervangen, zou men moeten opmerken dat als u een beginner bent of vaak in het stedelijke gebied drijft, zou de slijtagegraad van de remstootkussens hoger of sneller moeten zijn, en u moet hen op tijd controleren.

1. Stevige remschijf

Een stevige die remschijf is een metaalschijf voor het remmen wordt gebruikt. Dit soort remschijf heeft eenvoudige structuur en lage prijs. Nochtans, is het effect van de hittedissipatie slecht, zodat is het thermische het remmen effect vrij slecht

2. Algemeen ventilatietype

Het algemene ventilatietype is beter op basis van de stevige remschijf. De prestaties van de hittedissipatie zijn verbeterd en het het remmen effect is stabieler. Momenteel, gebruiken de meeste auto's dit soort remschijf.

3. Poreuze remschijf

De poreuze remschijf heeft betere het koelen prestaties, kan de het remmen afstand verkorten en heeft stabieler het remmen effect. Het is over het algemeen geschikt voor high-end voertuigen.

4. Geritste remschijf

Het stof en het puin in bijlage aan de remschijf kunnen worden gelost. Wanneer de weg in regenachtige dagen nat is, kan de regen ook worden gelost, zodat de het remmen prestaties van de auto niet door teveel regen op de remschijf zullen beïnvloed worden.

5. Ceramische samengestelde remschijf

Het wordt gemaakt van een mengsel van koolstofvezel, grafiet en silicium. Hetzij het hete heeft remmen of het koude remmen, het betere het remmen prestaties en langere levensduur. Het wordt over het algemeen gebruikt in high-end auto's of high-end sportwagens.

Wanneer het vervangen van de remstootkussens, besteed aandacht aan:

1. De diepte van de wrijvinggroef bij de rand van de remschijf. Als de diepte groot is, moet het remstootkussen worden opgepoetst en worden afgekant om abnormaal lawaai te verhinderen.

2. Wanneer het installeren van het remstootkussen, zou het wrijvingmateriaal in contact met de remschijf moeten zijn. Als het integendeel geïnstalleerd is, is de achterplaat in contact met de remschijf. Er zal geen rem of abnormaal remlawaai wanneer geïnstalleerd zijn.

3. De nieuwe remstootkussens met schroeven en toebehoren moeten met nieuwe delen worden vervangen, omdat de nieuwe schroeven draadlijm hebben om de schroeven te verhinderen los te maken.

4. Na de vervanging van het remstootkussen, controleert de stap op de rem met verscheidene voeten, en het niveau van de remolie na hard het stappen. Slechts wanneer het olieniveau normaal is kan het voertuig worden aangestoken en worden gedreven. Voorts wanneer het drijven, zou u op meer remmen moeten stappen om de remstootkussens en remschijven de in werking gesteld binnen volledig te maken, en het het remmen effect is het beste.

Productinleiding

1 paarbeugel Cp8520 rembeugel
1 reeks 8520 stootkussens 4 PCs remmen stootkussens
de schijf van de 1 paarrem Grijze gietijzerth250 schijf
de klok van de 1 paarrem aluminium 6061 T6
1 paarsteun aluminium 6061 T6
de lijn van de 1 paarrem 35 tot 75cm


Verwijzingsfoto

CP8520 6 de Beugel van de Pottenrem met 380*36mm de Voorzijde van Schijfkit for LX570 0CP8520 6 de Beugel van de Pottenrem met 380*36mm de Voorzijde van Schijfkit for LX570 1CP8520 6 de Beugel van de Pottenrem met 380*36mm de Voorzijde van Schijfkit for LX570 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn