China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

AP9202 4 de Beugel van de Pottenrem met 355*28mm voor het Achtergedeelte van Mitsubishi EVO8

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: Ap9202
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: factory price
Verpakking Details: Doosgrootte 45*45*45cm
Levertijd: 7-10 dagen
Betalingscondities: Western Union/Paypal
Levering vermogen: 600 reeksen per Maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: 4 de Uitrusting van de pottenrem Beugelaantal: AP9202 rem
Schijfgrootte: 355*28mm Automodel: EVO8
Geschikt Wiel: Achterrand 18 Schijfmateriaal: Ijzer
Centrumglb Steun: 6061 aluminium Beugelkleur: Rode beugel
Beugelambacht: Gesmede Legering
Hoog licht:

AP9202 4 de Beugel van de Pottenrem

,

Mitsubishi 4 de Beugel van de Pottenrem

Productomschrijving

4 de Beugel AP9202 van de pottenrem met 355*28mm voor het Achtergedeelte van Mitsubishi EVO8

De belangrijkste onderdelen van het systeem van de schijfrem zijn de volgende: rembeugel (beugel), het stootkussen van de remwrijving (remstootkussen), hydraulische olie, remschijf en zuiger.

Remschijf: als alle vier wielen schijfremmen zijn, zullen alle vier wielen een remschijf hebben. De remschijf is een component die met het wiel roteren. Het kan het wiel verhinderen te blijven roteren. Wanneer wij op de rem stappen, zal het de auto, tegenhouden om de kinetische energie van de auto in thermische energie te veranderen.

Rembeugel: de rembeugel is een component in bijlage aan de voorzijde en het achtergedeelte van de remschijf. De beugels die wij gewoonlijk zijn fundamenteel enige zuiger of dubbele zuigerauto's hebben gezien. Sommige high-end merken, zoals Porsche, de reeks van Mercedes Benz AMG, de reeks van BMW M en de reeks van Audi RS, gebruiken fundamenteel 4 zuigers of zelfs 6 zuigers. Wanneer wij op het rempedaal stappen, zal de druk worden geproduceerd om de remolie te dwingen om de zuiger te duwen, en dan duwt de remstootkussens om het binnenste van de remschijf vast te klemmen om het effect van het remmen vertraging te bereiken.

Remstootkussen: de remhuid is een slijtvast deel in contact met de remschijf, die tot slijtage en scheurproducten behoort. Zoals aangetoond in het cijfer, is het geïnstalleerd in de rembeugel. De druk door de remhuid wordt uitgeoefend op de remschijf is de kernactie van voertuigvertraging die.

Remolieleidingen: deze olieleidingen werken zelfs als zij remolie leveren. Wanneer het rempedaal wordt gedrukt, zal de remolie aan de rembeugel op elk wiel door de pijpleiding, vloeien en zal de zuiger in de beugel zich duwen bewegen om de remschijf vast te klemmen.

Na het introduceren van de samenstelling van het remsysteem, hoe kunnen wij het het remmen effect verbeteren? Wij weten dat wanneer de auto drijft, sommige noodsituaties onvoorspelbaar zijn. Soms, kan de het remmen afstand door 1 meter verschillen, die de maximumafstand tussen mensen is.

Eerst die, kunnen wij de straal van de remschijf verhogen, omdat de het remmen kracht aan de kracht door de remhuid wordt toegepast met de afstand van het centrum van het wiel wordt vermenigvuldigd gelijk is. Over het algemeen, is het verhogen van de afstand van het centrum in dit geval een goede zaak. Daarom in de markt, is de straal vele gewijzigde remschijven groter dan dat van de originele remschijf, zodat de grotere remschijf grotere het remmen kracht kan verstrekken. Ten tweede, kunnen wij het gebied van beugelzuiger verhogen. Dit is wat wij gewoonlijk het veranderen van de beugel roepen. Het verhogen van de grootte en het aantal zuigers in de beugel betekent dat meer gebieden specifieke druk toepassen. Als de druk en de gebiedsverhogingen constant blijft, zal de toegepaste kracht dienovereenkomstig stijgen. Dan verhoog de druk van olieleiding en pijpleiding, en de het remmen kracht zal ook stijgen. Als u de pijpleidingsdruk kunt verhogen, zoals het gebruiken van vacuümremspanningsverhoger, kunt u het het remmen effect onrechtstreeks optimaliseren. Laatste moet de wrijvingcoëfficiënt tussen remhuid en schijf verhogen. Simpel gezegd, moet het de remschijf, zoals schijf van de koolstof de ceramische rem (aangewezen door tuhao) vervangen. Bovendien vervang de remhuid, die ook de eenvoudigste manier is om de wrijvingcoëfficiënt tussen de remhuid en de remschijf te verhogen.

Drie principes om de richting van de rembeugel te bepalen: 1. In alle installatieomstandigheden, moet het openen van de schroef van het olieafvoerkanaal (opening) omhoog onder ogen zien; 2. In tegendeel, moet de positie van de externe oliepijpleiding van de rembeugel naar beneden onder ogen zien; 3. Wanneer de remschijf roteert, moet zijn weg van de omwentelingsrichting de richting van de kleine zuiger aan de grote zuiger van de rembeugel volgen.

Land Gemaakt in China
Garantie
1 jaar
beugelnaam
CP9202
Productnaam
4 de Uitrusting van de pottenap9202 Rem
De grootte van de remschijf 355*28mm
Schijfontwerp Geboorde Schijf
Beugelkleur
Rode kleur
Beugelmateriaal
Aluminium
Schijfmateriaal gietijzer
Pot
4pots
Wielrand Rand 19
Functie Autorem
Automodel
EVO8

AP9202 4 de Beugel van de Pottenrem met 355*28mm voor het Achtergedeelte van Mitsubishi EVO8 0AP9202 4 de Beugel van de Pottenrem met 355*28mm voor het Achtergedeelte van Mitsubishi EVO8 1AP9202 4 de Beugel van de Pottenrem met 355*28mm voor het Achtergedeelte van Mitsubishi EVO8 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn