China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

AP9200 auto 4 Pottenrem Kit Disc 330*28mm 20in Front Wheel

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: AP9200
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: factory direct price
Verpakking Details: Doosgrootte 45*45*45cm
Levertijd: 5-8 dagen
Betalingscondities: Western Union/Paypal, T/T
Levering vermogen: 99 reeksen Elke Maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: AP9200 remuitrusting Beugelpotten: 4 potten
Schijfgrootte: 300*28/330*28/355*28mm Beugelmateriaal: Aluminium
Geschikt Wiel: Rand 17/18/19/20 duim Schijfmateriaal: Grey Cast Iron HT250
Centrumglb Steun: Aluminium Kleur: Rood/Geel/Gepaste kleur
Hoog licht:

AP9200 4 de Uitrusting van de Pottenrem

,

20in Radrem Kit Disc 330*28mm

,

4 pottenbeugels 20in Wiel

Productomschrijving

De Rem Kit Red Caliper 4 Potten 330*28mm van de Jekitauto Schijf voor Voorzijde


Productinleiding

Volledige inbegrepen reeks

de schijf van de het paarrem van de 1 paarrem caliper/1 met centrum GLB en steun

1 vastgestelde remstootkussens van de paarrem line/1

1 paarbeugelaluminium/rood/100%-kwaliteitscontrole
de schijf van de 1 paarremgrijs gietijzer ht250/Vrije verwerking van remschijven
de klok van het 1 paarcentrumaangepaste stijl en kleur
1 paarsteunaangepaste kleur
1 vastgestelde remstootkussenskoolstofmetaal
de lijn van de 1 paarremConcave mondbuis, convexe mondbuisVoorzorgsmaatregelen

Installatie van multi-piston beugels/brugpositie ongeacht richting
Multi-piston beugels (sub-cilinders) aandacht aan de installatierichting zouden ook moeten besteden. De zuigers op multi-piston beugels zijn over het algemeen van verschillende grootte. Volgens de richting van omwenteling van de remschijf wanneer het voertuig, de zuiger op de remschijf drijft die niet door de beugelpassen door een bepaald eerst over het algemeen kleiner punt wordt behandeld, is de zuiger die overgaan door groter, zodat de reminterventie zachter en gemakkelijk is te controleren (de manier om de richting van de verschijning te beoordelen is dat de uitlaathaven over het algemeen op de bovenkant is). Als de installatierichting verkeerd is, zal het plotselinge reminterventie en gedeeltelijke slijtage van de remstootkussens veroorzaken, die ernstig de ervaring van de rem en het leven van de remstootkussens zullen beïnvloeden. De manier om de installatierichting van de beugel van de verschijning te beoordelen is: Over het algemeen, is de positie van de uitlaathaven hierboven de correcte richting.
De steunpositie moet de rembeugels verbinden en bevestigen, wat speciaal voor speciale voertuigen moet worden ontworpen. De meesten van hen zijn wederkerig ontwerp. Sommige producten zullen de voor en achterrichtingen merken, maar de linker en juiste vaste richtingen zijn niet duidelijk. Tijdens de installatie die, vonden sommige mensen dat de installatie niet mogelijk op afgelopen ervaring wordt gebaseerd was, denkend dat het een ontwerpprobleem van het product zelf was, zodat voerden zij schade en transformatie uit. Besteed aandacht aan de installatierichting van de remsteun, als de richting verkeerd is, het zal veroorzaken problemen zoals ongepaste installatie van de beugel. In feite, worden de meeste echte steunposities nauwkeurig berekend, zodat moet u eerst bepalen of het installatiestandpunt correct is.
denk niet dat de gewijzigde remprestaties beter en duurzamer zijn, en het hevige drijven is gewetenloos
De wijziging van het remsysteem zal de behandelende prestaties en gebruiksgrens in zekere mate verbeteren, maar er zal grenzen uiteindelijk zijn. Het remsysteem is samengesteld uit vele componenten, en hun duurzaamheid heeft een waaier. Als u aandacht aan hittevermindering en andere kwesties niet tijdens daadwerkelijk gebruik, besteedt en blind drijft en hevig, zodra de tolerantiegrens wordt overschreden, zullen de remmen ontbreken. Unimaginable zou zijn. Het gewijzigde krachtige remsysteem heeft ook zijn grenzen, zodat moet u meer aandacht aan het tijdens gebruik besteden en drijft niet hevig zonder scrupules.
De Jekitopslag herinnert hier iedereen eraan dat er duizenden wegen zijn, en de veiligheid is de eerste. Hoop dat elke klant veilig en veilig kan zijn.


verwijzingsbeeld

AP9200 auto 4 Pottenrem Kit Disc 330*28mm 20in Front Wheel 0AP9200 auto 4 Pottenrem Kit Disc 330*28mm 20in Front Wheel 1AP9200 auto 4 Pottenrem Kit Disc 330*28mm 20in Front Wheel 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn