China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

19“ Wiel 6 de Uitrustingsjkgt6 Grote Rode Beugel 362*32mm van de Pottenrem Schijfrotor

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: JKGT6
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: factory direct price
Verpakking Details: 40*40*40cm
Levertijd: 5-8 het werkdag
Betalingscondities: T/T, Western Union, PAYPAL
Levering vermogen: 99set een maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: JKGT6 Beugelpotten: 6 potten
kloktype: normaal Beugelmateriaal: Aluminium
Geschikt Wiel: voorwiel Schijfmateriaal: Grey Cast Iron HT250
Kleur: Rood Pasvorm voor wiel: 19“
Hoog licht:

19“ Wiel 6 de Uitrusting van de Pottenrem

,

6 de Uitrusting JKGT6 van de pottenrem

,

362*32mm de Rotor JKGT6 van de Remschijf

Productomschrijving

Jekit Front Big Brake Kit 6 Potten Rode Beugel 362*32mm Schijfrotor

Reminleiding

Tegenwoordig, is de het meest meestal gebruikte remstructuur in auto's de schijfrem. In tegenstelling tot de oudere trommelremmen, kan de schijfrem hitte door een open milieu op tijd lossen om het het remmen effect te verbeteren. Het is verdeeld in remschijven en rembeugels. , Wrijvingplaten, sub-cilinders, olieleidingen, enz., door het hydraulische systeem om de kracht op het rempedaal aan de zuiger van de rembeugel over te brengen, zodat de zuiger de remschijf „houdt strak“, zodat de auto vertraagt.
1. Voertuiggewicht: Wij allen kennen „inertie“. Groter de massa van een voorwerp, groter zijn inertie. Zijn prestaties zijn hoe moeilijk het voor externe krachten de staat van beweging van het voorwerp moet veranderen. In het algemeen, zwaarder het lichaam, groter de het remmen krachtvereisten, en groter de lading op het remsysteem. Het is moeilijker om een vrachtwagen tegen te houden dan om een auto tegen te houden, is zo soms verminderen van het gewicht van het voertuig efficiënter dan vervangend het remsysteem.
2. Integriteit van het lichaam: dit aspect omvat etc. opschortingsaanpassing, bandadhesie, remverhouding distributie. Na het vervangen van het remsysteem, is het saldo van het vorige opschorting plaatsen gebroken. Als het opschortingssysteem niet weer aan wordt gepast, is het gemakkelijk om problemen zoals voertuigduw en lichaamsafwijking te veroorzaken wanneer het remmen, die het voertuig moeilijk maakt te controleren; de remverhouding moet ook met de opschortingsveranderingen terugstellen om de beste remdistributie aan de voor en achterwielen te verzekeren.

Waarom is adviseerde het om de remmen te wijzigen

De grootste reden om de rem te herstellen is de het remmen afstand te verminderen. Toch zal er diverse noodsituaties op de weg zijn. Op dit ogenblik, of het voertuig kan worden tegengehouden alvorens het ongeval zich voordoet, zeer belangrijk zijn de prestaties van de rem. Nochtans, keurt de traditionele rembeugel een drijvend type goed, en die zijn prestatiescapaciteit is niet zo ideaal met het vaste beugeltype wordt vergeleken. Naast veiligheid, is er een andere wijziging van de remmen voor goede blikken. Wanneer het over het wijzigen van de remmen voor goed komt, de meesten van hen zijn wegens de wijziging van grote wielen, en de originele remschijven en de beugels zijn te klein omdat zij te klein zijn. De hub kijkt leeg. De uitrusting van de 6 potten grote die rem door Jekit wordt gemaakt stelt sommige gebruikers van auto's met grote wielen, zoals ‚/20‘ ‚/21‘ ‚rand 18 ' ‚/19‘ tevreden. Of het of in verschijning rendabel is, is JKGT6 altijd de eerste keus voor klanten geweest, en ons bedrijf adviseert oprecht dit aan klanten.

Productinleiding

Puntnaam de remuitrusting van de 6 pottenauto
Functionele Kenmerken

De draaikolk in de vorm van het snelle koelen, verbetert 40% van het het remmen effect

en de prestaties van de remwrijving

Volledige inbegrepen reeks

de schijf van de het paarrem van de 1 paarrem caliper/1 met centrum GLB en steun

1 vastgestelde remstootkussens van de paarrem line/1

verwijzingsbeeld

19“ Wiel 6 de Uitrustingsjkgt6 Grote Rode Beugel 362*32mm van de Pottenrem Schijfrotor 019“ Wiel 6 de Uitrustingsjkgt6 Grote Rode Beugel 362*32mm van de Pottenrem Schijfrotor 119“ Wiel 6 de Uitrustingsjkgt6 Grote Rode Beugel 362*32mm van de Pottenrem Schijfrotor 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn