China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

355*32mm Schijf Front Brake Calipers 6 Pottenrem Kit Aluminum

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: JK7040
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 40*40*40cm
Levertijd: 5-8 het werkdag
Betalingscondities: T/T, paypal Western Union,
Levering vermogen: 99set/a maand

Gedetailleerde informatie

Productnaam: de uitrusting van de 6 pottenrem Zuiger: pot 6
Schijfgrootte: 355X32mm Beugelskleur: zwart
Schijftype: De groef /slot /groove van J-haak/drilled /dragon Centrumglb type: het drijven /non-floating /flower
Toepassing: Autodeel Beugelmateriaal: Aluminium
Hoog licht:

355*32mm Schijf Front Brake

,

Aluminiumbeugels 6 Pot

,

6 pottenrem Kit Aluminum

Productomschrijving

Jekit Front Brake Black Caliper 6 Potten 355*32mm de Steunuitrusting van de Schijfklok


Productparameter

Puntnaam de remsysteem van de 6 pottenauto
Potten pot 6
Kleur Zwart

Schijfgrootte

355*32mm
Functionele Kenmerken

De draaikolk in de vorm van het snelle koelen, verbetert 40% van het remmen
effect en de prestaties van de remwrijving.

Kwaliteit 100% getest
Volledige inbegrepen reeks

de schijf van de het paarrem van de 1 paarrem caliper/1 met centrum GLB en steun

1 vastgestelde remstootkussens van de paarrem line/1producteninformatie
Waarom sommige beugels in de voorzijde zijn en wat zijn in de rug:
1. De opschortingsstructuur, over het algemeen voor-aandrijvingsvoertuigen, de leidingsstaaf is achter de as, zodat worden de beugels geschikt in de voorzijde. Andere medio-opgezette motoren hebben sommige leidingsstaven in de voorzijde, die de beugels om zich zal veroorzaken terug te bewegen. Het effect van de achteropschorting is gelijkaardig. De de torsiestraal en multi-verbinding worden ook als beschouwd om de definitieve regeling van de beugels en de richting van de parkerenkabel.
2. De voorzijde en de rug van de beugel zullen de kracht van het hublager beïnvloeden. Één richting zal de kracht van het hublager verhogen, en andere zal verminderen, maar de kracht zal altijd onder verschillende decelerations veranderen, maar dit effect zou klein moeten zijn.
3. Het effect van modderige waterinvasie en hittedissipatie. Maar het heeft ook weinig effect, omdat de voorzijde en het achtergedeelte fundamenteel niet onder de as worden geschikt (correctie, zijn er werkelijk één geschikt onder de as in de indruk). Het remsysteem wordt ontworpen voor hittebestendigheid. Als de hoek zulk een grote invloed op hittedissipatie heeft, wordt de hittecapaciteit ontworpen te waterig om te zijn.
De automobiele fabrikanten bepalen over het algemeen de positie als volgt van de beugel:
Voer CFD-analyse van de schijfrem uit, signaal van de input het virtuele modder, en simuleer het gebied met vrij kleine modderinvloed door de software, en installeer de beugel op dit gebied. Daarom heeft de autobeugel geen vaste positie, die van fabriek aan fabriek en van model aan model varieert.
De rembeugels zijn beugelapparaten die de functies van het vertragen van, het tegenhouden van of het handhaven van een tegengehouden staat van de bewegende wielen hebben, en in de systemen van de schijfrem over het algemeen slechts gebruikt. Het het werk principe van een schijfrem kan door een plaat worden beschreven. Wanneer u de roterende plaat met uw duim en wijsvinger knijpt, zal de plaat ophouden roterend. De duim en de wijsvinger doen dienst als rembeugel.

Het installatiestandpunt van de beugel heeft weinig effect op veiligheid en het remmen prestaties. Zijn hoofddoel is de lichaamsdynamica en de lichaamshouding in noodsituaties beter te controleren. De positie van de beugel zal volgens het ontwerpdoel van het voertuig verschillend zijn. De beugel achter de vooras kan de lichaamshouding dan voor de vooras beter controleren. Wanneer de band vooruit rolt, is de kracht door het wegdek wordt geproduceerd stijgend, zodat is de beugel voor de vooras die. Wanneer het remmen, zal het tegen de kracht neerdrukken, en de vooras schijnt om een soort kracht tijdens salto mortales te hebben. Daarom zal het hoofd ernstiger zijn wanneer het voertuig, en vice versa achter de vooras plotseling remt. De achteras zou minder efficiënt moeten zijn dan de vooras. Wanneer het remmen, zal de inertie het zwaartepunt zoals de vooras verplaatsen.

Verwijzingsbeeld

355*32mm Schijf Front Brake Calipers 6 Pottenrem Kit Aluminum 0355*32mm Schijf Front Brake Calipers 6 Pottenrem Kit Aluminum 1355*32mm Schijf Front Brake Calipers 6 Pottenrem Kit Aluminum 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn