China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

Groot van het de Remstootkussen van de Wrijvingoppervlakte Auto Ceramisch het Carbidemetaal voor Akebono-Beugel

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: CP9660
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Factory price
Verpakking Details: 15*15*15cm
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: Western Union/Paypal
Levering vermogen: 600 reeksen per maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: Autoremstootkussen wrijvingsoppervlak:: 98mm
Stootkussendikte: 17mm Temperatuur: 150°C~800°C
Geschikt beugelmodel: Akebonobeugel Wrijvingscoëfficiënt: 0.40μ-0.56μ
Materialen: Ceramisch carbidemetaal
Hoog licht:

Groot Auto de Remstootkussen van de Wrijvingoppervlakte

,

Ceramisch Auto de Remstootkussen van het Carbidemetaal

,

Auto de Remstootkussen van de Akebonobeugel

Productomschrijving

De grote Rem van de Wrijvingoppervlakte vult Ceramisch Carbidemetaal voor Akebono-Beugel op

Het remmen principe
Het het werk principe van de rem is hoofdzakelijk van wrijving. De wrijving tussen het remstootkussen en de remschijf (trommel) wordt en de band en de grond gebruikt om de kinetische energie van het voertuig om te zetten in de thermische energie na wrijving en de auto tegen te houden. Een goed en efficiënt remsysteem moet kunnen stabiele, voldoende en controleerbare het remmen kracht verstrekken, en goede hydraulische transmissie en van de hittedissipatie mogelijkheden hebben die ervoor te zorgen dat de kracht door de bestuurder van het rempedaal wordt uitgeoefend volledig en effectief aan de hoofdcilinder en elke sub-pomp kan worden overgebracht, en hydraulische die mislukking en remrecessie vermijden door hoge hitte wordt veroorzaakt. Het remsysteem op de auto is verdeeld in twee categorieën: de schijf en de trommel, maar naast het kostenvoordeel, de efficiency van trommelremmen zijn ver minder dan dat van schijfremmen.


wrijving
De „wrijving“ verwijst naar de weerstand tegen motie tussen de contactoppervlakten van twee verzettende bewegende voorwerpen. De grootte van de wrijvingkracht (f) is evenredig aan het product van de wrijvingcoëfficiënt (μ) en de positieve druk (n) in de verticale richting op de oppervlakte van de wrijvingkracht, die in de fysieke formule wordt uitgedrukt: F=μN. Voor het remsysteem: (μ) verwijst naar de wrijvingcoëfficiënt tussen het remstootkussen en de remschijf, en die N is de kracht (Pedaalkracht) door de zuiger van de rembeugel op het remstootkussen wordt uitgeoefend. Groter de wrijvingcoëfficiënt, de grotere zal de wrijvingkracht, maar wrijvingcoëfficiënt tussen het remstootkussen en de schijf wegens de hoge die hitte na wrijving wordt geproduceerd, d.w.z., de wrijvingcoëfficiënt (μ) is de verandering met temperatuur veranderen. Nochtans, heeft elk remstootkussen een verschillende kromme van de wrijvingcoëfficiënt toe te schrijven aan verschillende materialen. Daarom zullen de verschillende remstootkussens verschillende optimale het werk temperaturen en toepasselijke werkende temperatuurwaaiers hebben. Dit is wanneer u remstootkussens koopt. allen u moet kennen.


transmissie van het remmen kracht
De kracht door de zuiger van de rembeugel op de remstootkussens wordt uitgeoefend wordt genoemd de Pedaalkracht die. Nadat de kracht van de bestuurder die op het rempedaal stappen door de hefboom van het pedaalmechanisme wordt vergroot, wordt de macht vergroot door het principe van het vacuümdrukverschil door de vacuümmachtsspanningsverhoger om de rem hoofdcilinder te duwen. De hydraulische druk van de rem hoofdcilinder gebruikt het onsamendrukbare effect van de machtstransmissie van de vloeistof, die aan elke sub-pomp door de remolieleiding wordt overgebracht, en het „principe van Pascal wordt“ gebruikt om de druk te vergroten en de zuiger van de sub-pomp te duwen om kracht op de remstootkussens uit te oefenen. De „Wet van Pascal“ (de Wet van Pascal) betekent dat de vloeibare druk hetzelfde overal in een gesloten container is.
De druk wordt verkregen door de toegepaste kracht door het kracht-ontvangend gebied te verdelen. Wanneer de druk gelijk is, kunnen wij het effect van machtsversterking bereiken door de grootteverhouding van het kracht-toepassend gebied en het kracht-ontvangend gebied (P1=F1/A1=F2/A2=P2) te veranderen. Gebruikt in het remsysteem, is de verhouding van de hoofdcilinder aan de cilinderdruk de verhouding van het gebied van de hoofdcilinderzuiger aan het gebied van de cilinderzuiger.


remstootkussens
De krachtige remstootkussens zijn de directste, efficiënte en eenvoudige manier om het remmen macht te verbeteren. Momenteel, gebruiken de meeste krachtige remstootkussens van het koolstofvezel en metaal materialen als belangrijkste grondstoffen, en benadrukken de milieuvriendelijke formule zonder asbest. Aangezien de Bekwaamheid van remstootkussens in de materiële formule ligt, kunnen de consumenten niet het daadwerkelijke materiaal van het productetiket kennen. Daarom is de keus van remstootkussens gebaseerd op de wrijving coëfficiënt-temperatuur kromme en toepasselijke die het werk temperatuur door de fabrikant wordt de verstrekt. (als om het even welk), slechts testrapporten of ervaring van professionele media als verwijzing kunnen worden gebruikt. Er zijn autoeigenaars die zuivere concurrerende remstootkussens verkeerd gebruiken en een hoge prijs besteden om een het remmen effect te krijgen dat slechter is dan de originele remstootkussens. De reden is dat zijn zachte drijfstijl de remstootkussens van het bereiken van de meest fundamentele het werk temperatuur houdt. Natuurlijk is het effect slecht. Het gemeenschappelijkste probleem wanneer het veranderen van de remstootkussens is het begeleidende lawaai. Als de schijf vlak is, is er geen oplossing. Of keur het goed of verander het.

productinleiding

Puntnaam De stootkussens van de Akebonorem
Materiaal Ceramisch Carbidemetaal
Toepasselijke rotortemperaure 500°C
Schijfgebied D100mm
Gewicht 7kg

Groot van het de Remstootkussen van de Wrijvingoppervlakte Auto Ceramisch het Carbidemetaal voor Akebono-Beugel 0Groot van het de Remstootkussen van de Wrijvingoppervlakte Auto Ceramisch het Carbidemetaal voor Akebono-Beugel 1Groot van het de Remstootkussen van de Wrijvingoppervlakte Auto Ceramisch het Carbidemetaal voor Akebono-Beugel 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn