China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

0.54μ de autodiepte D70mm van Brembo BM8 van het Remstootkussen voor de Beugel van de 8 Pottenrem

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: 2284371
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Factory price
Verpakking Details: 15*15*15CM
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: Western Union/Paypal
Levering vermogen: 600 reeksen per Maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: Autoremstootkussen wrijvingsoppervlak:: 70mm
Stootkussen Netto gewicht: 3.5kg Temperatuur: 500°C
Geschikt beugelmodel: Brembobm8 Beugel Wrijvingcoëfficiënt: 0.45μ-0.54μ
Materialen: Semi-metaal 1 reeks: 8 PCs
Hoog licht:

0.54μ autoremstootkussen

,

Stootkussen van de diepted70mm het Autorem

Productomschrijving

Auto het Stootkussendiepte D70mm van Brembo BM8 van Remstootkussens voor de Beugel van de 8 Pottenrem

De gemeenschappelijke remstootkussens zijn asbesttype remstootkussens en de remstootkussens niet van de asbestwrijving. Materialen van de asbest zijn de vrije wrijving verdeeld in de volgende categorieën:

①De semi metaalwrijvingmaterialen worden gebruikt voor de stootkussens van de schijfrem van auto's en zware voertuigen. Zijn materiële samenstelling bevat gewoonlijk over 30% aan 50%-het materiaal van het ijzermetaal (zoals staalvezel, verminderd ijzerpoeder, het poeder van het schuimijzer). De semi metaalwrijvingmaterialen worden daarom genoemd. Het is het eerste asbest vrije die materiaal wordt ontwikkeld om asbest te vervangen. Zijn eigenschappen: goede hittebestendigheid, hoog geabsorbeerde macht per eenheidsgebied en groot warmtegeleidingsvermogen. Het kan op de het remmen arbeidsvoorwaarden van voertuigen onder hoge snelheid en zware ladingsverrichting worden toegepast. Nochtans, etc. heeft het sommige nadelen, zoals hoog het remmen lawaai, rand en hoekbros maken.

②Nao wrijvingmateriaal. In ruime zin, verwijst het naar de materialen van de de vezelwrijving niet van het asbest niet staal, maar de huidige schijf bevat ook een kleine hoeveelheid staalvezel. In de meeste gevallen, is de grondstof in Nao wrijvingmaterialen een mengsel van twee of meer vezels (anorganische vezels en een kleine hoeveelheid organische vezels). Daarom Nao is het wrijvingmateriaal een niet asbest gemengd materiaal van de vezelwrijving. Over het algemeen, is het remstootkussen een kort de wrijvingblok van de besnoeiingsvezel, en de koppelingsplaat is een ononderbroken plaat van de vezelwrijving.

③De wrijvingmaterialen van de poedermetallurgie. Ook genoemd geworden gesinterd wrijvingmateriaal, wordt het gemaakt van op ijzer-gebaseerd en koper gebaseerde poedermaterialen door zich het mengen, bij op hoge temperatuur te vormen en te sinteren. Het is geschikt het remmen en transmissiearbeidsvoorwaarden onder op hoge temperatuur. Bijvoorbeeld: het remmen en transmissie van vliegtuigen, vrachtwagens en zware bouwmachines. Voordelen: lange levensduur; Nadelen: hoge productprijs, groot het remmen lawaai, zware en brosse, en grote dubbele slijtage.

④De wrijvingmateriaal van de koolstofvezel. Het is een soort wrijvingmateriaal van koolstofvezel als versterking wordt gemaakt die. De koolstofvezel heeft de kenmerken van hoge modulus, goede warmtegeleidingsvermogen en hittebestendigheid. Het de wrijvingmateriaal van de koolstofvezel heeft de beste prestaties onder diverse types van wrijvingmaterialen. De de wrijvingstootkussens van de koolstofvezel hebben hoge machtsabsorptie per eenheidsgebied en licht soortelijk gewicht. Zij zijn vooral geschikt voor de productie van de stootkussens van de vliegtuigenrem. Sommige buitenlandse high-end stootkussens van de autorem worden ook gebruikt. Wegens zijn hoge prijs, is zijn bereik Application beperkt en zijn output is minder. In de componenten van de wrijvingmaterialen van de koolstofvezel, naast koolstofvezel, grafiet en koolstof worden de samenstellingen ook gebruikt. Het organische bindmiddel in de componenten zou ook moeten worden gecarboniseerd, zodat worden de de wrijvingmaterialen van de koolstofvezel ook genoemd de wrijvingmaterialen van de koolstofkoolstof of koolstof gebaseerde wrijvingmaterialen.

Hoe vaak zou u Carry Out een Vervanging van de Rembeugel moeten?
De rembeugels zijn gewoonlijk vrij veerkrachtig en vereisen geen frequente vervangingen.

De rembeugels worden ontworpen om het leven van een voertuig te duren indien behoorlijk behandeld. Nochtans, wegens wegvoorwaarden, milieufactoren, en drijfgewoonten, zullen zij onvermijdelijk hun aandeel van slijtage en scheur zien. Als u een modern voertuig hebt, kan uw rembeugel minstens 100.000 mijlen of 10 jaar waarschijnlijk duren.

Bovendien, beïnvloeden uw dikte van het remstootkussen en remolieniveaus direct de prestaties van uw rembeugels.

Hoe?

Na verloop van tijd, kunnen de corrosie en het puin op uw remstootkussens opbouwen, en dit kon hen verhinderen uit van de remgroeven te glijden wanneer u het rempedaal vrijgeeft. Dit kan in een geplakte beugel resulteren die eenvormige het remmen actie verhindert, veroorzakend uw auto om aan één kant te trekken.

Als het remolieniveau laag is of de lucht in een remlijn is gesijpeld, zouden de de rembeugels van uw voertuig niet zo efficiënt zijn aangezien zij waren en snel kunnen worden beschadigd.

Hoeveel remt de Kosten van de Beugelvervanging?
De kosten van de vervanging van de rembeugel variëren afhankelijk van uw auto maken en jaar.

In het algemeen, kunt u verwachten om tussen $300 en $800 voor uw beugelvervanging te betalen — dit omvat de kosten om een vervangingsbeugel evenals de arbeid te kopen om het te installeren.

productinleiding

Puntnaam BM8 autoremstootkussens
Stootkussenmateriaal Ceramisch Metaal
Hoge temperaure Ongeveer 500°C
Schijfgebied D70
Schijfgewicht 3.5kg

0.54μ de autodiepte D70mm van Brembo BM8 van het Remstootkussen voor de Beugel van de 8 Pottenrem 00.54μ de autodiepte D70mm van Brembo BM8 van het Remstootkussen voor de Beugel van de 8 Pottenrem 10.54μ de autodiepte D70mm van Brembo BM8 van het Remstootkussen voor de Beugel van de 8 Pottenrem 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn