China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

HP1000 de autorem vult Ceramisch Metaal voor de Pottenbeugel van M8 10 op

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: JKM8 stootkussens
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Factory price
Verpakking Details: 15*15*15CM
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: Western Union/Paypal
Levering vermogen: 600 reeksen per Maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: Autoremstootkussen wrijvingsoppervlak:: 70mm
Stootkussengewicht: 7kg Temperatuur: 0°C~650°C
Geschikt beugelmodel: M8 Beugel Wrijvingcoëfficiënt: 0.45μ-0.54μ
Materialen: Ceramisch Metaal
Hoog licht:

HP1000 de Stootkussens van de autorem

,

Ceramische de Remstootkussens van de Metaalauto

,

10 de Stootkussens van de de Autorem van de pottenbeugel

Productomschrijving

HP1000 de autorem vult Ceramisch Metaalmateriaal voor de Beugel van M8 op 10pots

Ceramische remstootkussens HP1000
(1) het grootste verschil tussen ceramische remstootkussens en traditionele remstootkussens is dat er geen metaal is. Het metaal in de traditionele remstootkussens is het materiaal dat hoofdzakelijk wrijving produceert, en de het remmen kracht is groot, maar de slijtage is groot, en het is naar voren gebogen aan lawaai. Na het installeren van de ceramische remstootkussens, zal er geen abnormaal aandringt (namelijk het krassen geluid) tijdens het normale drijven zijn. Omdat de ceramische remstootkussens metaal geen componenten bevatten, dringt het metaal van de traditionele stootkussens van de metaalrem aan en hun tegenhangers (d.w.z. remstootkussens en remschijven) het wrijven wordt tegen elkaar vermeden.
(2) stabiele wrijvingcoëfficiënt. De coëfficiënt van wrijving is de belangrijkste prestatiesindex van om het even welk wrijvingmateriaal, en het is verwant met de het remmen capaciteit van de remstootkussens. Tijdens het het remmen proces, wordt de hitte geproduceerd wegens wrijving, en de het werk temperatuurverhogingen. Het wrijvingmateriaal van het algemene remstootkussen wordt beïnvloed door de temperatuur, en de wrijvingcoëfficiënt begint te verminderen. De wrijving wordt verminderd in praktische toepassingen, daardoor verminderend het remmen actie. De gewone de wrijvingmaterialen van het remstootkussen zijn onrijp, en de wrijvingcoëfficiënt is te hoog, veroorzakend onveilige factoren zoals verlies van richtingscontrole, brandend stootkussens, en krassend de remschijf tijdens het het remmen proces. Zelfs wanneer de temperatuur van de remschijf zo hoog is aangezien 650 graden, de wrijvingcoëfficiënt van het ceramische remstootkussen heeft nog ongeveer is 0.45-0.55, die het voertuig kan verzekeren goede het remmen prestaties.
(3) de keramiek heeft goede thermische stabiliteit, laag warmtegeleidingsvermogen, en goede slijtageweerstand. De gebruikstemperatuur op lange termijn is 1000 graden. Deze eigenschap maakt keramiek voor de krachtige vereisten van diverse krachtige remmaterialen geschikt, en kan aan de technische vereisten van hoge snelheid, veiligheid, en hoge slijtageweerstand van remstootkussens voldoen.
(4) het heeft goede mechanische sterkte en fysische eigenschappen. Kan grote druk en scheerbeurtkracht weerstaan. Vóór de wrijving worden de materiële producten geassembleerd en gebruikt, moeten zij door boring, assemblage en andere mechanische verwerking worden verwerkt alvorens zij in de assemblage van het remstootkussen kunnen worden gemaakt. Daarom vereist men dat het wrijvingmateriaal voldoende mechanische sterkte moet hebben om ervoor te zorgen dat geen schade of scherf tijdens verwerking of gebruik voorkomen.
(5) het heeft zeer lage thermische vermindering. Ongeacht de ceramische producten van de eerste generatie van M09-materiaal of de ceramische remstootkussens van de vierde generatie van TD58, kan het voertuig goede het remmen prestaties nog verzekeren om veiligheid te verzekeren, en het fenomeen van thermische vermindering van de remstootkussens is klein.

productinleiding

Puntnaam M8 Remstootkussens
Materiaal Ceramisch Metaal
Toepasselijke rotortemperaure 500°C
Schijfgebied D70mm
Gewicht 7kg

HP1000 de autorem vult Ceramisch Metaal voor de Pottenbeugel van M8 10 op 0HP1000 de autorem vult Ceramisch Metaal voor de Pottenbeugel van M8 10 op 1HP1000 de autorem vult Ceramisch Metaal voor de Pottenbeugel van M8 10 op 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn