China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

Aluminium 6061 van de Remdelen van de Klokauto Schijf 330*28mm 17in Wiel

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: remschijf en klok
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Factory direct price
Verpakking Details: 40*40*20cm
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, paypal Western Union,
Levering vermogen: 99set

Gedetailleerde informatie

Productnaam: De schijf en de klok van de autorem Klokkleur: Beschikbaar
Schijfgrootte: 330*28mm Klokmateriaal: Aluminium 6061
Schijfmateriaal: Grey Cast Iron TH250 Pasvorm voor: 17“
Toepassing: De delen van de autorem Type: Aangepast
Hoog licht:

6061 de Remdelen van de klokauto

,

17in de Remdelen van de Wielauto

,

Schijf 330*28mm van de autorem

Productomschrijving

De de Remdelen van de Jekitauto pasten Klok 330*28mm Geboorde aan Lijnschijf

Productparameter

Productnaam De schijf en de klok van de autorem
Schijfgrootte 330*28mm
Kloktype Aangepast
Pasvorm voor 17 duimwiel
Kwaliteit 100% getest
Toepassing Autodeel
Volledige inbegrepen reeks vastgestelde bouten 1 van de schijf/1 van de paarrem het paarklok/1

productomschrijving

De remschijf, die roteert wanneer de auto zich beweegt. De rembeugel klemt de remschijf vast om het remmen kracht te produceren. Wanneer de rem wordt gestapt, klemt het de remschijf vast om te vertragen of op te houden. De remschijf heeft goed het remmen effect en is gemakkelijker te handhaven dan trommelremmen. De gewijzigde remschijven worden geoptimaliseerd en op basis van geïntegreerde remschijven geoptimaliseerd, die betere het remmen prestaties, hittedissipatie en bouw. hebben.

Er zijn schijfremmen, trommelremmen en luchtremmen. De oudere auto's hebben voor en achtertrommels. Vele auto's hebben de voorzijde van schijfremmen zowel en achter. Omdat de schijfremmen betere hittedissipatie dan trommelremmen hebben, zijn zij niet naar voren gebogen aan thermisch bederf onder hoge snelheid het remmen, zodat is hun hoge snelheid het remmen effect goed. Maar bij koude remmen met lage snelheid, is het het remmen effect niet zo goed zoals trommelremmen. De prijs is duurder dan de trommelrem. Daarom remt vele het gebruiks volledig-schijf van medio-aan-hoog-Beëindigenauto's, terwijl de gewone auto's voor en achtertrommels gebruiken, en vrachtwagens en bussen vrij met lage snelheid die trommelremmen van een nog de grote remmende krachtgebruik vereisen.
De trommelremmen worden verzegeld en als trommels gevormd. Er zijn vele rempotten in China. Het draait wanneer het drijven. Twee gebogen of halfronde remschoenen worden bevestigd binnen de trommelrem. Wanneer de rem wordt gestapt, worden de twee remschoenen uitgerekt uit onder de actie van de cilinder van het remwiel, ondersteunend de remschoenen tegen de binnenmuur van de remtrommel te wrijven om te vertragen of op te houden.

Materiële vereisten
Het materiaal van de remschijf is grijs gietijzer 250 norm van ons die land, als HT250 wordt bedoeld, die aan de Amerikaanse G3000-norm gelijkwaardig is. De eisen ten aanzien van de drie belangrijke elementen van de chemische samenstelling zijn: C: 3.1∽3.4 Si: 1.9∽2.3 Mn: 0.6∽0.9. Mechanische prestatie-eisen: trekstrength>=206mpa, het buigen strength>=1000MPa, deflection>=5.1mm, hardheidsvereisten tussen: 187∽241HBS.

Volgens de structuur, zijn de remschijven verdeeld in fysieke remschijven en geventileerde schijven. Een fysieke die remschijf is een metaalschijf voor het remmen wordt gebruikt, en heeft geen speciale structuur. De het ventileren schijf is verdeeld in twee vormen, namelijk de noterende schijf en de geperforeerde schijf. De twee behandelingsmethodes worden gebruikt om de het koelen prestaties van de remschijf te verbeteren, zijn thermische vermindering te verminderen, en betere het remmen capaciteit te verstrekken.
De remschijven zijn verdeeld in ceramische de remschijven van de koolstofvezel en de schijven van de metaalrem volgens hun materialen. Nochtans, wegens bovenmatig - hoge productiekosten van ceramische de remschijven van de koolstofvezel en slechte het remmen kracht bij lage temperaturen, hoewel zij uitstekende thermische verminderingskenmerken hebben, worden zij nog niet gebruikt door de meeste voertuigen. om de weerstand tegen thermische vermindering te verhogen, passen sommige fabrikanten de behandeling van de koolstofvezel op de schijven van de metaalrem toe om hun mogelijkheden te verbeteren terwijl het vermijden van het probleem van slechte prestaties bij lage temperatuur van de ceramische materialen van de koolstofvezel. Op dit ogenblik, is er een grijze schijf van de gietijzerrem, die de voordelen van hoge prestaties en lage prijs tegelijkertijd heeft.

verwijzingsbeeld

Aluminium 6061 van de Remdelen van de Klokauto Schijf 330*28mm 17in Wiel 0Aluminium 6061 van de Remdelen van de Klokauto Schijf 330*28mm 17in Wiel 1Aluminium 6061 van de Remdelen van de Klokauto Schijf 330*28mm 17in Wiel 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn