China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

19in Wiel Front Auto Brake Discs 355x32 met Ijzer 250 Materiaal

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: 355*32
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Factory price
Verpakking Details: Doosgrootte 45*45*45cm
Levertijd: 7-10 dagen
Betalingscondities: Western Union/Paypal, T/T
Levering vermogen: 600sets per Maand

Gedetailleerde informatie

Schijfgrootte: 355*32 Geschikt Wiel: Rand 18/19
Schijfmateriaal: Grey Cast Iron HT250 Gewicht: 17kg
type: Boor/groef/J-haak/draakgroef Kleur: Douane
Hoog licht:

Ijzer 250 Autoremschijven

,

Autoremschijven 355x32

,

19in rotor van de Wiel de voorrem

Productomschrijving

De remschijf van de Jekitdouane 355x32 met ijzer 250 materiaal voor voorzijde

Puntnaam 355x32 schijf
Embleem douane
Materiaal ijzer 250
Gewicht 17kg
Grootte 355x32
Schijftype J-haak/Geboord/Gegroefte/Groefrechte lijnen/het type van douaneschijf
Voor Wielgrootte Rand 18/19 duim

Hoe vaak moeten de remschijven worden vervangen?


Er zijn geen duidelijke verordeningen aangaande hoe vaak om de remschijf te vervangen. Het hangt hoofdzakelijk van de dagelijkse drijfvoorwaarden, met inbegrip van de slijtage van de remschijf af in het drijfmilieu. Als u lange tijd bij hoge snelheid drijft, zal de graad van slijtage vrij klein zijn. Als u vaak de stap op de remmen, de graad van slijtage hoger zal zijn dan het normale niveau. Een paar remschijven kan voor meer dan 100000 km in de normale omstandigheden worden gebruikt, maar wij moeten de remschijven controleren wanneer wij 60000 km of 70000 km gebruiken, is Deze afstand in mijlen geen absolute waarde, maar het hangt van de specifieke situatie af. Men adviseert dat de automobilisten regelmatig goede drijfgewoonten ontwikkelen, controleren en meer aandacht aan de drijfvoorwaarde van hun auto besteden.

In welke mate moet wordt de remschijf gedragen en worden vervangen? Wat zijn de voorzorgsmaatregelen voor de remschijf?


Zoals alle autoeigenaars het weten, is de rem een belangrijk apparaat in onze auto. Als het beschadigd is, zal het een groot potentieel veiligheidsgevaar voor onze het drijven hebben. Kent u de mate waarin de remschijf wordt gedragen en moet worden vervangen? Laat me het voor u verklaren.


In welke mate moet wordt de remschijf gedragen en worden vervangen?


De vervangingsnorm van de slijtage van de remschijf is ongeveer 2mm. Als de slijtage van de remschijf deze norm overschrijdt, zou de vervanging moeten worden overwogen. Over het algemeen, controleer de remschijf elke 60000 km. Als men vindt dat de slijtage streng is, vervang zo spoedig mogelijk de remschijf om veiligheidsproblemen te vermijden.


Wat zijn de voorzorgsmaatregelen voor de remschijf?


1. Besteed aandacht aan het verminderen van de slijtage van de remschijf. Hoewel de slijtage van de remschijf langzamer is dan dat van het remstootkussen, zullen de technici van de algemene automobiele reparatiewerkplaats slechts ertoe aanzetten om het remstootkussen en de remolie te vervangen, maar de remschijf zal na het gebruiken van een bepaalde afstand in mijlen dragen. De oppervlakte van de remschijf is ongelijk of de dikte van de remschijf voldoet niet aan de norm, die ernstig de het remmen prestaties zal beïnvloeden.


2. Besteed aandacht aan abnormaal remlawaai. Omdat de materiële formule verschillend is en de gebruiksvoorwaarden verschillend zijn, is het normaal om „gesis“ te hebben. Nochtans, zouden de gewone burgerlijke voertuigen aandacht aan het abnormale het remmen lawaai van „gesis“ moeten besteden. De eigenaar zal aandacht besteden aan het schoonmaken van de remstootkussens en de remschijven, zal de ingang van buitenlandse kwesties in het remsysteem, verminderen en zal de gekwalificeerde remstootkussens vervangen.


3. Besteed aandacht om de remschijf te beschermen wanneer het wassen van de auto. Wanneer het voorbereidingen treffen om de auto te wassen, wordt het geadviseerd om natuurlijk vóór het wassen van de auto voor onderhoud te koelen. Omdat in ons dagelijks remgebruik, wegens de vertragingswrijving van het voertuig, de remschijf zal heel wat hitte en temperatuur zal veroorzaken zeer hoog zijn.

Bovengenoemd is wat ik aan u over de vervangingstijd van de remschijf en de voorzorgsmaatregelen voor de remschijf verklaarde. Ik hoop alle autoeigenaars aandacht aan wat kunnen besteden ik zei om gevaar te vermijden.

Het is zeer belangrijk om goede drijfgewoonten te hebben en regelmatig het remsysteem te controleren, zodat moeten wij aandacht aan het altijd besteden. Toch is de drijfveiligheid geen kleine kwestie.

19in Wiel Front Auto Brake Discs 355x32 met Ijzer 250 Materiaal 0

19in Wiel Front Auto Brake Discs 355x32 met Ijzer 250 Materiaal 1

19in Wiel Front Auto Brake Discs 355x32 met Ijzer 250 Materiaal 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn