China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

6061 aluminium 4 het Systeem Dubbele Achterbeugel 355x28mm van de Pottenrem Remschijf

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: GT4
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Factory Price
Verpakking Details: Doosgrootte 45*45*45cm
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: Western Union, Paypal, T/T
Levering vermogen: 600 reeksen per Maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: GT4 dubbele Rembeugel Beugelpotten: 4 potten
Elektromachines: Pot twee Rotorgrootte: 355x28mm
Beugelmateriaal: 6061 aluminium Geschikt Voorzijde of Wiel: Achtergedeelte
Schijfmateriaal: Grey Cast Iron Kleur: geel
Hoog licht:

355x28mm Schijf Dubbele Achterbeugel

,

4 potten Dubbele Achterbeugel

,

beugel 4 pot 355x28mm

Productomschrijving

Jekitachtergedeelte 4 van de het Systeem Dubbele Rem van de Pottenrem Beugel 355x28mm Remschijf

Dubbele Beugelremmen

Één theorie die de tweede reeks achterrembeugels omringen op het medio-motorkorvet is dat de tweede beugel hoog-prestaties het remmen zal toelaten.

De voordelen om twee reeksen beugels te hebben zijn vrij ongecompliceerd, en koken neer aan drie primaire voordelen:

De dubbele grotere sterkte van zuigersmiddelen om de rotoren de kop in te drukken.

De dubbele die rem vult tweemaal middelen op het contactgebied van de stootkussens met de rotoren (door ingenieurs als totale geveegde oppervlakte worden gekend).

Tweemaal betekenen de beugels en de remmen dat de hardware half zo hard moet werken wanneer het tegenhouden van de auto, daardoor verdwijnen het toestaan van hen om af te koelen tweemaal zo snel en het elimineren van rem tijdens instanties van het ononderbroken harde remmen, zoals het rennen op een spoor of een behandelende cursus langzaam.

Geen kwestie hoe u het spint, het eindresultaat is superieur tegenhoudend macht – en de goede remmen op supercar, zoals het medio-motorkorvet wordt om te zijn rendabeler, zijn enkel zo belangrijk (als niet belangrijker) zoals de versnelling van de auto, opschorting en andere algemeen-gemeten eigenschappen.

In het geval van het medio-motorkorvet, zal de gewichtsdistributie waarschijnlijk beduidend wanneer vergeleken bij vroegere Korvetherhalingen veranderen, die meer van het gewicht van de auto plaatsen naar de achterwielen. Wij veronderstellen dat deze verandering, op zijn beurt, het belang verhoogt om grotere ophoudende macht voor de achterbanden te hebben wanneer vergeleken bij de voorzijden.

Maar een dubbel-beugelontwerp is niet alle tekens in de positieve kolom: met meer beugels en stootkussens komt grotere gewicht en massa – de gezworen vijanden van prestaties. Zo zal het interessant zijn om te zien hoe de Korvetingenieurs dit potentiële downside… verlichten als de tweede reeks achterbeugels, in feite, omhoog het zijn voor het tegenhouden van plicht zal beëindigen.

De Theorie van de parkerenrem

Een andere theorie die de dubbele achterbeugelopstelling op het medio-motorkorvet is omringen dat de tweede reeks achterbeugels van de elektrische parkerenrem voor de aanstaande sportwagen de oorzaak zal zijn.

Typisch, sluiten de elektrische parkerenremmen de as van een voertuig in plaats op wat manier, of door de as vast te klemmen of een speld op te nemen die het verhindert zich te bewegen. In het geval van het medio-motorkorvet, zal een significant gedeelte van het medio-schip van de auto door powertrain worden opgenomen. Hoewel de elektrische hardware van de parkerenrem eerder compact is, bestaat een mogelijkheid dat de motor en transmissieplaatsing de ruimte beschikbaar voor een parkerenrem zou beperken om de as in plaats te sluiten. Zo kan de omstandigheid ingenieurs ertoe gebracht hebben om de elektrische parkerenrem naar de achterrotoren via een specifieke reeks beugels te verplaatsen.

Met bovengenoemd dat, schijnt de tweede reeks beugels op de achterwielen te grote manier om voor de parkerenrem te zijn. Zo zou een scenario waarin de tweede reeks beugels voor extra ophoudende macht terwijl het doen van dubbel-plicht als klemmen wordt gebruikt van de parkerenrem waarschijnlijker kunnen zijn.

Model Materiaal Kleur Stootkussenmateriaal Rotorgrootte Beugel
gt4 aluminium Klantgericht Metaal 355*28mm 4 potten

6061 aluminium 4 het Systeem Dubbele Achterbeugel 355x28mm van de Pottenrem Remschijf 06061 aluminium 4 het Systeem Dubbele Achterbeugel 355x28mm van de Pottenrem Remschijf 16061 aluminium 4 het Systeem Dubbele Achterbeugel 355x28mm van de Pottenrem Remschijf 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn