China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

Het Systeem Dubbele Achterbeugel GT4 BELFE van de autorem voor Toyota Wilfa

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: GT4&BELFE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: factory direct price
Verpakking Details: 45*45*45cm
Levertijd: 5-8 het werkdag
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 99

Gedetailleerde informatie

Productnaam: GT4 & BELFE-Motor Positie: 4 Pot/1-pot
Geschikte wielgrootte: 17/18/19/20/21/22 duim Beugelskleur: Matte Gray
Beugelmateriaal: Aluminium Stootkussensmateriaal: Koolstofmetaal
StootkussensHittebestendigheid: 600°C Toepassing: Autodeel
Hoog licht:

Het Systeem Dubbele Achterbeugel van de autorem

,

GT4 dubbele Achterbeugel

,

De Dubbele Achterbeugel van Toyota Wilfa

Productomschrijving

Van het de Remsysteem van de Jekitauto de Dubbele Beugel GT4 BELFE voor Toyota Wilfa

BELFE-de Gids van de Motorverrichting

De parkerenrem verwijst gewoonlijk naar de handdierem op het motorvoertuig wordt geïnstalleerd, als de handrem wordt bedoeld, die wordt gebruikt om het voertuig te stabiliseren nadat het voertuig wordt tegengehouden en dat ongevallen vermijdt door uit te glijden worden veroorzaakt wanneer het voertuig op een hellingsweg wordt geparkeerd. De gemeenschappelijke handrem wordt over het algemeen geplaatst in de het neerhangen positie van de rechtse bestuurder, die makkelijk te gebruiken is. Sommige automatische transmissiemodellen op de markt zijn uitgerust met een voetrem met dezelfde functie zoals de handrem op buiten de bestuurder verlaten voet, en sommige geavanceerde modellen zijn ook uitgerust met een elektronisch systeem van de parkerenrem.


Om de parkerenrem toe te passen, druk op het rempedaal neer en hef de hefboom van de parkerenrem al op manier. Om de parkerenrem vrij te geven, druk op het rempedaal neer, trek de hefboom van de parkerenrem omhoog lichtjes, druk de knoop op het handvateind met uw duim, en verminder de hefboom van de parkerenrem in zijn originele positie.


Voor auto's met automatische transmissies worden uitgerust, ben zeker om de parkerenrem alvorens de toestelhefboom te bewegen op „P“ toe te passen (park dat) plaatsen. Wanneer parkeren op een helling, als u in de positie van „P“ alvorens de parkerenrem toe te passen verschuift, het gewicht van het lichaam moeilijk zult maken het om uit het toestel van „P“ te verschuiven (park) wanneer u bereid bent om de auto te beginnen.


Wanneer het voorbereidingen treffen om het voertuig te beginnen, zou de toestelhefboom uit de positie van „P“ moeten worden verplaatst (park) alvorens de parkerenrem vrij te geven.
Haal niet de parkerenrem aan wanneer het drijven van de auto, anders zal de achterrem worden verminderd wegens het oververhitten, zal het remleven worden verkort of de permanente remschade zal voorkomen.


Als de parkerenrem niet de auto stabiel, houdt of niet volledig bevrijdt, uw handelaar of benzinestation vragen om onmiddellijk gecontroleerd het te hebben. Pas volledig altijd de parkerenrem toe alvorens de auto te verlaten, anders de auto zal bewegen en zal veroorzaken verwonding of schade. Wanneer geparkeerd, zorg ervoor de verschuivingshefboom in neutraal voor handtransmissievoertuigen is: verlaat de verschuivingshefboom in de Neutrale) positie van „P“ (Park) of van „N“ (voor automatische transmissievoertuigen, en de meeste automatische transmissies de autocontactsleutel slechts kan worden teruggetrokken wanneer de auto slechts in p-toestel is. Tenzij er speciale omstandigheden zijn, is het strikt verboden om de autotransmissie in het voorwaartse toestel (D, S, L of met Arabische cijfers, enz.) of achteruit(r) positie te parkeren.


Wanneer zou het parkeren in uiterst koude klimaten, de volgende procedures moeten worden gevolgd:
(1) pas de parkerenrem toe.
(2) zet de verschuivingshefboom van een handtransmissievoertuig in het 1st toestel of de positie van „R“ (achteruit); maak de verschuivingshefboom van een automatisch transmissievoertuig in de positie van „P“ (parkerentoestel).
(3) de draai van de motor, krijgt van de auto, en zette een stop onder het wiel.
(4) geef de parkerenrem vrij.
Wanneer u naar het park terugkeert, moet zich u herinneren om de parkerenrem toe te passen eerst, dan de stop te verwijderen

Productvorm

Puntnaam achter dubbele beugel
Kleur Matte Gray
Pasvorm voor achterautorem
Kwaliteit 100% getest
Volledige inbegrepen reeks 1 vastgestelde GT4-het paarbelfe beugel & stootkussens van /1 van de remuitrusting

verwijzingsbeeld

Het Systeem Dubbele Achterbeugel GT4 BELFE van de autorem voor Toyota Wilfa 0Het Systeem Dubbele Achterbeugel GT4 BELFE van de autorem voor Toyota Wilfa 1Het Systeem Dubbele Achterbeugel GT4 BELFE van de autorem voor Toyota Wilfa 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn