China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

Schijven 322*32mm OEM 09.B968.10 Grey Cast Iron van de Toyota Land Cruiser Autorem

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Jekit
Modelnummer: OEM
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Factory direct price
Verpakking Details: 40*40*20cm
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 99set

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Autoremschijven De diameter van de remschijf: 322mm
Schijfdikte: 32mm Het Materiaal van de centrumklok: Grey Cast Iron
Het Materiaal van de remschijf: Grey Cast Iron Wielrand: Rand 17inch
Toepassing: Autorem Schijfontwerp: J-haak
Hoog licht:

Schijven van de Toyota Land Cruiser de Autorem

,

Grey Cast Iron Auto Brake-Schijven

,

32mm Schijven van de Dikte de Autorem

Productomschrijving

Toyota Land Cruiser Originele Schijf 322*32mm OEM 09.B968.10 Grey Cast Iron

wat over schijfrem

De remmen hebben schijfremmen, trommelremmen en luchtremmen. Vele oudere auto's hebben voorschijfremmen en achtertrommels. Vele auto's hebben de voorzijde van schijfremmen en achter. Omdat de hittedissipatie van de schijfrem beter is dan dat van de trommelrem, in de hoge snelheids remmende staat, is het niet gemakkelijk om thermische recessie te veroorzaken, zodat is zijn hoge snelheid het remmen effect goed. Maar bij met lage snelheid, is het het remmen effect niet zo goed zoals dat van trommelremmen. De prijs is duurder dan de trommelrem. Daarom gebruiken vele midden en high-end auto's volledige schijfremmen, terwijl de gewone auto's voorschijven en achtertrommels gebruiken, terwijl vrachtwagens en bussen vrij met lage snelheid die nog de hoge remmende trommelremmen van het krachtgebruik vereisen.
De trommelrem wordt verzegeld en als een trommel gevormd. Er zijn ook vele geroepen rempotten in China. Het draait wanneer het drijven. Er zijn twee boog of halve cirkelremschoenen vast binnen de trommelrem. Wanneer u op de remmen stapt, de twee die remschoenen uit onder de actie van de cilinder van het remwiel, ondersteunend de remschoenen tegen de binnenmuur van de remtrommel worden uitgespreid te wrijven om te vertragen of op te houden.
De schijven van de schijfrem (schijven) zijn verdeeld in stevige schijven (enige schijven) en luchtleidingsschijven (dubbele schijven). Het stevige schijftype is gemakkelijker voor ons te begrijpen. Om het te zetten bot, is het stevig. De geluchte Schijf, zoals de naam voorstelt, heeft de functie van ventilatie. Van de buitenkant, heeft het vele gaten op de omtrek die tot het centrum van de cirkel, genoemd leiden luchtleidingen. De luchtconvectie bij de luchtleiding wordt gebruikt door de auto om het doel van hittedissipatie te bereiken, dat veel beter is dan het stevige effect van de hittedissipatie. De meeste auto's zijn voor-aandrijving, en de frequentiemeter van de voorschijf wordt meer gedragen, zodat worden de voorluchtleidingsschijf en de achter stevige schijf (enige schijf) gebruikt. Natuurlijk, zijn er ook luchtleidingsschijven bij de voorzijde en het achtergedeelte, maar de productiekosten zijn niet te slecht.
Het eerste beeld in dit artikel is een geperforeerde het ritsen schijf. Zijn het remmen prestaties en hittedissipatie is in zekere mate verbeterd, maar het heeft een grote slijtage op de remstootkussens. DIY wijzigde remschijf, vriendschappelijke herinnering: 1. Het materiaal van de schijf moet, zonder teveel tekorten goed genoeg zijn die de sterkte, zoals grote poriën, zandgaten beïnvloeden, en de inkrimpingsporeusheid wordt niet toegestaan. 2. Uit elkaar plaatsen en de groottedistributie van de gaten, enz., omdat één meer gat wordt geboord, de sterkte van de plaats zijn lichtjes zwakker. Als de schijf breekt, zijn de gevolgen unimaginable. 3. Symmetrische gelijkmaking. Als het saldo van de schijf ernstig beschadigd is, zal het een bepaalde invloed op de as tijdens het drijven hebben. 3. Dit is een hard project, gelieve voorzichtig te zijn. Zonder professionele begeleiding, is het best niet om recklessly te handelen.
De remschijven met geslagen die lijnen, ook als „hoge snelheidsschijven“ of „gewijzigde schijven worden bekend“, worden over het algemeen geassembleerd in krachtige voertuigen, zoals raceauto's, sportwagens of sportwagens. Met de stijging van de wijzigingswind in de binnenlandse auto-industrie de laatste jaren, doen vele ruiters DIY zelf, verkrijgen geslagen en geritste remschijven uit diverse manieren en veranderen zelf hen dan. De geperforeerde en geritste remschijf is een tweesnijdend zwaard, en zijn voordelen en nadelen coëxisteren, maar de slijtage van dit type van remschijf zal de slijtage van de remstootkussens verhogen, en de materiaal en verwerkingsvereisten van de remschijf zijn ook vrij hoog. Vele kleine bedrijven beweren aan merken van Europeaan zijn, Taiwanees, Japans en ander fabrikant aan produceren hoog imitatie rem schijf, wat vereist veel speler die als DIY aan betalen meer aandacht.
De remschijf is een zeer belangrijk stuk in het remsysteem. Remmen van een de goede remschijf stabiel, zonder lawaai en trilling. Vele DIY-spelers hebben bepaalde professionele kennis niet en vervangen niet de remschijven zelf, omdat de originele remschijven door vele professionele ingenieurs zijn getest en de het remmen kracht van hun eigen auto's gekund volledig weerstaan. Soms na het vervangen van de geslagen en duidelijke remschijf, is het het remmen effect niet noodzakelijk beter dan de originele gewone schijf. Daarom zoals voor de totale delen en de componenten met betrekking tot veiligheid, is het noodzakelijk voor alle ruiters voorzichtig te zijn wanneer zich het wijzigen.

Product

Productnaam Autoremschijven
De grootte van de remschijf 322*32mm
Het type van schijfklok normaal
Pasvorm voor wielrand 17 duimrand
Kwaliteit hoge prestaties
Toepassing Autorem
inbegrepen paar remschijf/van de schijfklok bouten

Schijven 322*32mm OEM 09.B968.10 Grey Cast Iron van de Toyota Land Cruiser Autorem 0Schijven 322*32mm OEM 09.B968.10 Grey Cast Iron van de Toyota Land Cruiser Autorem 1Schijven 322*32mm OEM 09.B968.10 Grey Cast Iron van de Toyota Land Cruiser Autorem 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn