China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

Achtergedeelte Vergrote de Remdelen 355*22mm van de Schijfauto Kloksteun voor Audi Rs 3

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: JK355*22
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pair
Prijs: Factory Price
Verpakking Details: Doosgrootte 45*45*25cm
Levertijd: 5-7 dagen
Betalingscondities: Western Union, Paypal, T/T
Levering vermogen: 600 reeksen per Maand

Gedetailleerde informatie

Puntnaam: De Schijf van de Gietijzerrem Schijfontwerp: Geboorde Groefschijf
Schijfgrootte: 355*22mm Geschikte Wielrand: Rand 18inch
Schijfmateriaal: Grey Cast Iron HT250 Gatendiameter: 6mm*12 gaten
Geschikt beugelmodel: Standaardbeugel Het ontwerp van de centrumklok: Normale Centrumklok
Hoog licht:

Achtergedeelte Vergrote de Remdelen van de Schijfauto

,

Audi Rs 3 Delen van de Autorem

,

De Schijf van de het Gietijzerrem van Audi RS3

Productomschrijving

Achtergedeelte Vergroot de Remdeel 355*22mm van de Schijfauto Kloksteun voor Audi Rs 3

Ongeveer Producten

De Grootte van de remrotor 355mm
De Dikte van de remrotor 22mm
Het Ontwerp van de schijfrotor Geboorde Groef
Centrumglb type Zwarte Normale Centrumklok
Voor Automodel Audi rs3
Rotorgewicht 15kg

remschijf

De remschijf wordt absoluut gebruikt voor het remmen, en zijn het remmen kracht komt uit de rembeugel. In het algemeen, is de algemene rembeugel het deel waar de binnenpomp van de remzuiger wordt bevestigd, en de buitenkant is een beugel-type structuur. Het binnenremstootkussen wordt bevestigd op de zuigerpomp, en het buitenremstootkussen wordt bevestigd op buiten de beugel. De zuiger duwt het binnenremstootkussen door de druk van de remolieleiding, en trekt tegelijkertijd de beugel door de reactiekracht, die de buitenrem maken binnenste opvullen. Beiden drukken tegelijkertijd op de remschijf, en de het remmen kracht wordt geproduceerd door de wrijving tussen de remschijf en de binnen en buitenremstootkussens. In dit proces, wordt de zuiger gedreven door remolie, die hydraulische olie is. Dit is bijgestane motor.
Voor de handrem, moet het de kabel door een mechanisme van de hefboomstructuur gebruiken om de remstootkussens krachtig te trekken, zodat zij tegen de remschijf worden gedrukt, daardoor producerend de het remmen kracht.
De remmen hebben schijfremmen, trommelremmen en luchtremmen. Vele oudere auto's hebben voorschijfremmen en achtertrommels. Vele auto's hebben de voorzijde van schijfremmen en achter. Omdat de hittedissipatie van de schijfrem beter is dan dat van de trommelrem, in de hoge snelheids remmende staat, is het niet gemakkelijk om thermische recessie te veroorzaken, zodat is zijn hoge snelheid het remmen effect goed. Maar bij met lage snelheid, is het het remmen effect niet zo goed zoals dat van trommelremmen. De prijs is duurder dan de trommelrem. Daarom gebruiken vele midden en high-end auto's volledige schijfremmen, terwijl de gewone auto's voorschijven en achtertrommels gebruiken, terwijl vrachtwagens en bussen vrij met lage snelheid die nog de hoge remmende trommelremmen van het krachtgebruik vereisen.
De trommelrem wordt verzegeld en als een trommel gevormd. Er zijn ook vele geroepen rempotten in China. Het draait wanneer het drijven. Er zijn twee boog of halve cirkelremschoenen vast binnen de trommelrem. Wanneer u op de remmen stapt, de twee die remschoenen uit onder de actie van de cilinder van het remwiel, ondersteunend de remschoenen tegen de binnenmuur van de remtrommel worden uitgespreid te wrijven om te vertragen of op te houden.
Materiële vereisten
Het materiaal van de remschijf keurt grijs die gietijzer 250 van mijn land norm goed, als HT250 wordt bedoeld, die aan de Amerikaanse G3000-norm gelijkwaardig is. De eisen ten aanzien van de drie belangrijke elementen van de chemische samenstelling zijn: C: 3.1∽3.4 Si: 1.9∽2.3 Mn: 0.6∽0.9. Mechanische prestatie-eisen: trekstrength>=206mpa, flexural strength>=1000MPa, deflection>=5.1mm, hardheidsvereisten: tussen 187∽241HBS.


voordeel
1. De hittedissipatie van schijfremmen is beter dan dat van trommelremmen, en het zal minder waarschijnlijk remrecessie en remmislukking veroorzaken wanneer onophoudelijk het stappen op de remmen.
2. De grootteverandering van de remschijf na het verwarmen verhoogt niet de slag van het rempedaal.
3. Het systeem van de schijfrem heeft een snelle reactie en kan het remmen acties uitvoeren met hoge frekwentie, zodat is het meer overeenkomstig de behoeften van het ABS systeem.
4. De schijfrem heeft niet het automatische het remmen effect van de trommelrem, zodat is de het remmen kracht van de linker en juiste wielen vrij gemiddeld.
5. wegens de betere drainage van de remschijf, kan het de situatie van slechte die remmen verminderen door water of sediment wordt veroorzaakt.
6. Vergeleken met trommelremmen, hebben de schijfremmen een eenvoudige structuur en zijn gemakkelijk te handhaven.


Achtergedeelte Vergrote de Remdelen 355*22mm van de Schijfauto Kloksteun voor Audi Rs 3 0Achtergedeelte Vergrote de Remdelen 355*22mm van de Schijfauto Kloksteun voor Audi Rs 3 1Achtergedeelte Vergrote de Remdelen 355*22mm van de Schijfauto Kloksteun voor Audi Rs 3 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn