China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

362*32mm de Schijfalpha- Romeo Stelvio Quadrifoglio Front van de Gietijzerrem

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: 362*32mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Factory direct price
Verpakking Details: 40*40*30cm
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 99set

Gedetailleerde informatie

Productnaam: grijze gietijzerschijf Automodel: Alpha- Romeo Stelvio
Schijf Dia.: 362mm Schijfdikte: 32mm
Klokontwerp: Drijvende centrumhoed Klokkleur: Zwarte Kleur
Gebruik: autorem Schijfontwerp: Dragon Type III
Hoog licht:

Front Cast Iron Brake Disc

,

De Remschijf van het QuadrifoglioGietijzer

Productomschrijving

Alpha- Romeo Stelvio Quadrifoglio Front 362*32mm de Schijf van de Gietijzerrem

De demontage en assemblagestappen van remschijf zijn als volgt:

1. Verwijder de band en remcilinder;

2. Verwijder de achterwielassemblage. Wanneer het verwijderen van de dekking van het achteraslager, gebruik speciale hulpmiddelen vermijden schadelijk de verbinding van de lagerdekking wanneer het los krijgen van het met ingelaste schroeven;

3. Verwijder het schot van de achterremschijf en maak het stof in de dragende koker na verwijdering schoon;

4. Installeer een nieuw schot van de remschijf, haal het achterwiellager aan en installeer de lagerdekking;

5. Neem de steun van de wielcilinder;

6. Installeer de remcilinder na het installeren van het remstootkussen, en maak de schroeven tussen de cilinder en de steun vast;

7. Installeer de hub. De remschijf is een belangrijk stuk van het remsysteem. Een goede remschijf heeft de voordelen van het stabiele remmen, geen lawaai en geen het schudden.

Er zijn schijfremmen, trommelremmen en luchtremmen. Vele oudere auto's hebben trommelremmen bij de voorzijde en de rug. Vele auto's hebben schijfremmen bij de voorzijde en het achtergedeelte. Omdat de hittedissipatie van schijfrem beter is dan dat van trommelrem, is het niet gemakkelijk om hitterecessie onder hoge snelheid het remmen te veroorzaken, zodat is zijn hoge snelheid het remmen effect goed. Nochtans, in koude remmen het met lage snelheid, is het het remmen effect niet zo goed zoals trommel remmend. De prijs is duurder dan trommelrem. Daarom gebruiken vele middel en high-end auto's volledige schijfrem, terwijl de gewone auto's voorschijf en achtertrommel gebruiken, terwijl de vrachtwagens en de bussen met het remmen kracht vrij met lage snelheid en grote nog trommelrem gebruiken.

De trommelrem wordt verzegeld en als een trommel gevormd. Er zijn vele rempotten in China. Het draait wanneer het drijven. Twee boog of halve cirkelremschoenen worden bevestigd binnen de trommelrem. Wanneer het stappen op de rem, worden de twee remschoenen uitgerekt uit onder de actie die van de cilinder van het remwiel, ondersteunend de remschoenen en de binnenmuur van de remtrommel wrijft om te vertragen of op te houden.

Materiële vereisten

De remschijf wordt gemaakt van grijs die gietijzer 250 tot norm in China, als HT250 wordt afgekort, die aan Amerikaanse G3000-norm gelijkwaardig is. De eisen ten aanzien van de drie belangrijke elementen van chemische samenstelling zijn: C: 3.1 ∽ 3,4, Si: 1.9 ∽ 2,3, Mn: 0,6 ∽ 0,9. Mechanische bezitsvereisten: treksterkte > = 206mpa, flexural sterkte > = 1000MPa, afbuiging > = 5.1mm, hardheidsvereisten: 187 ∽ 241hbs.

Bijnaam

In het Engels, wordt de remschijf gewoonlijk vertegenwoordigd door remschijf of remrotoren, en de remtrommel wordt vertegenwoordigd door remtrommel. Bovendien in het zuiden van China, worden de remschijven ook genoemd remschijven en remschijven. In feite, verwijzen zij allen naar één ding.

Oorsprongsdistributie

De remschijven zijn gietvormproducten. wegens de invloed van klimaatfactoren, is het noorden te koud en het zuiden is te heet, worden de meeste zo productiebasissen van remschijven verdeeld in Shandong, Hebei en Shanxi, vooral Laizhou en Longkou, Shandong. De industrie van de remschijf begon eerst en er zijn vele fabrikanten.

Productnaam De grijze rem van de gietijzerschijf
De Grootte van de remschijf 362*32mm
Steun voor beugelmodel Voor Brembo GT6
Centrumglb Ontwerp Drijvende centrumhub
Schijfontwerp Dragon Slotted-type III

362*32mm de Schijfalpha- Romeo Stelvio Quadrifoglio Front van de Gietijzerrem 0362*32mm de Schijfalpha- Romeo Stelvio Quadrifoglio Front van de Gietijzerrem 1362*32mm de Schijfalpha- Romeo Stelvio Quadrifoglio Front van de Gietijzerrem 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn