China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

Grijze van de het Gietijzerrem van TH250 Schijf 362*32mm de Delen van de Autorem

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: Remschijf
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Factory direct price
Verpakking Details: 40*40*20cm
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 99pair

Gedetailleerde informatie

Productnaam: De schijf van de autorem Schijfgrootte: 362*32mm
Schijfmateriaal: Grey Cast Iron TH250 Pasvorm voor: 19“
Type: J-haak Vorm: 2 PCs-schijf
Pasvorm voor Wiel: Voorwiel Toepassing: De delen van de autorem
Hoog licht:

TH250 de Schijf van de Gietijzerrem

,

Grey Cast Iron Brake Disc

Productomschrijving

Van de Delengrey cast iron TH250 van de autorem Materiële de Remschijf 362*32mm

Inleiding

De remschijf, in eenvoudige termen, is een ronde schijf die roteert wanneer de auto zich beweegt. De rembeugel klemt de remschijf vast om het remmen kracht te produceren. Wanneer de rem wordt toegepast, klemt het de remschijf vast om te vertragen of op te houden. De schijfremmen zijn efficiënt en gemakkelijker te handhaven dan trommelremmen.
1. De hittedissipatie van schijfremmen is beter dan dat van trommelremmen, en het zal minder waarschijnlijk remrecessie en remmislukking veroorzaken wanneer onophoudelijk het stappen op de remmen.
2. De grootteverandering van de remschijf na het verwarmen verhoogt niet de slag van het rempedaal.
3. Het systeem van de schijfrem heeft een snelle reactie en kan het remmen acties uitvoeren met hoge frekwentie, zodat is het meer overeenkomstig de behoeften van het ABS systeem.
4. De schijfrem heeft niet het automatische het remmen effect van de trommelrem, zodat is de het remmen kracht van de linker en juiste wielen vrij gemiddeld.
5. wegens de betere drainage van de remschijf, kan het de situatie van slechte die remmen verminderen door water of sediment wordt veroorzaakt.
6. Vergeleken met trommelremmen, hebben de schijfremmen een eenvoudige structuur en zijn gemakkelijk te handhaven.
De remschijf wordt absoluut gebruikt voor het remmen, en zijn het remmen kracht komt uit de rembeugel. In het algemeen, is de algemene rembeugel het deel waar de binnenpomp van de remzuiger wordt bevestigd, en de buitenkant is een beugel-type structuur. Het binnenremstootkussen wordt bevestigd op de zuigerpomp, en het buitenremstootkussen wordt bevestigd op buiten de beugel. De zuiger duwt het binnenremstootkussen door de druk van de remolieleiding, en trekt tegelijkertijd de beugel door de reactiekracht, die de buitenrem maken binnenste opvullen. Beiden drukken tegelijkertijd op de remschijf, en de het remmen kracht wordt geproduceerd door de wrijving tussen de remschijf en de binnen en buitenremstootkussens. In dit proces, wordt de zuiger gedreven door remolie, die hydraulische olie is. Dit is bijgestane motor.
Voor de handrem, moet het de kabel door een mechanisme van de hefboomstructuur gebruiken om de remstootkussens krachtig te trekken, zodat zij tegen de remschijf worden gedrukt, daardoor producerend de het remmen kracht.
De remschijven zijn verdeeld in stevige remschijven en geventileerde schijven volgens hun structuur. De fysieke die remschijf is een metaalschijf voor het remmen wordt gebruikt, en er is geen speciale structuur. De ventilatieschijven zijn verdeeld in twee vormen, namelijk ritsend schijven en geperforeerde schijven. De functies van de twee behandelingsmethodes moeten de het koelen prestaties van de remschijf verbeteren, zijn thermische vermindering verminderen, en beter het remmen vermogen verstrekken.
De remschijven zijn verdeeld in ceramische de remschijven van de koolstofvezel en de schijven van de metaalrem volgens verschillende materialen. Nochtans, wegens bovenmatig - hoge productiekosten van ceramische de remschijven van de koolstofvezel en de slechte het remmen kracht bij lage temperaturen, hoewel zij uitstekende thermische bederfweerstand hebben, worden zij nog niet gebruikt door de meeste voertuigen. om de weerstand tegen thermisch bederf te verhogen, behandelen sommige fabrikanten ook de schijven van de metaalrem met koolstofvezel om hun capaciteit te verbeteren in dit verband, en vermijden tegelijkertijd het probleem van slechte lage temperatuurprestaties van de ceramische materialen van de koolstofvezel

Productparameter

Productnaam De schijf van de autorem
Schijfgrootte 362*32mm
Type J-haak
Pasvorm voor 19“
Vorm 2 PCs-type schijf
Kwaliteit 100% getest
Toepassing De delen van de autorem

verwijzingsbeeld

Grijze van de het Gietijzerrem van TH250 Schijf 362*32mm de Delen van de Autorem 0Grijze van de het Gietijzerrem van TH250 Schijf 362*32mm de Delen van de Autorem 1Grijze van de het Gietijzerrem van TH250 Schijf 362*32mm de Delen van de Autorem 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn