China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

Grote Rotor 405*34mm van de Remschijf groefte 12 voor de Beugel van de de Autorem van BMW F32

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: 405*34mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Factory direct price
Verpakking Details: 40*40*30cm
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 99set

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Grote Remschijf Automodel: BMW F32
Schijf Dia.: 405mm Schijfdikte: 34mm
Door paar: 2 PCs Schijfgat: 12 gaten
Gebruik: Auto Schijfontwerp: Gegroeft
Hoog licht:

De gegroefte Rotor van de Remschijf

,

De Rotor van de de Remschijf van BMW F32

Productomschrijving

Grote Remschijf 405*34mm groefte 12 voor de Beugel van de de Autorem van BMW F32

Wanneer het selecteren van de remschijf, besteed aandacht aan de volgende aspecten:

1. Alvorens goederen te kopen, gelieve te zijn zeker om het model, verplaatsing en andere informatie van uw auto te verifiëren om ervoor te zorgen dat u het correcte model van toebehoren koopt. U kunt uw handboek van het autoonderhoud controleren of de „zelfbedienings“ functie van carefree.com gebruiken.

2. De remschijven zouden in volledige reeksen moeten worden gekocht, omdat wanneer het vervangen van de voorremschijf, een totaal van twee voor linker en juiste wielen moeten worden vervangen tegelijkertijd om de stabiliteit van het het remmen effect te verzekeren. Het zelfde is waar voor de achterremschijf.

3. Wanneer het vervangen van de remschijf, moeten de twee coaxiale wielen tegelijkertijd worden vervangen. Na het vervangen van de nieuwe remschijf, is het noodzakelijk om het sterke remmen te vermijden. Slechts na het lopen binnen voor ongeveer 1000 kilometers kan het remstootkussen en de remschijf de beste werkende staat bereiken.

4. Selecteer de remschijven van uitstekende kwaliteit. De slechte remschijven zullen de prestaties van remschijven beïnvloeden omdat zij te hard of te zacht zijn. Als zij te hard zijn, zullen zij abnormale slijtage van remschijven veroorzaken en zullen zeer lang de het remmen afstand maken worden. Na verloop van tijd, zal het grote verborgen gevaren in termen van veiligheid veroorzaken. Daarom is het zeer belangrijk om een remschijf met kwaliteitsborging te kiezen.

Verwijder de autoband, verwijder de twee schroeven bevestigend het remstootkussen, verwijder de twee schroeven van het remkader, verwijder de schroeven op de remschijf, haal de remschijf met een plastic hamer neer, dan vervang het eerst met een nieuwe remschijf, en installeer definitief de schroeven volgens bovengenoemd.

Vervangingscyclus van remschijf: over het algemeen, moet het remstootkussen na 30000-40000 km worden vervangen, en de remschijf moet na 70000 km worden vervangen. De de diensttijd van het remstootkussen is vrij kort, en over het algemeen, de remschijf van de auto tweemaal wordt vervangen na, en de achterrem moet na 80000-100000 km worden vervangen.

Meer informatie:

1. Neem het te beoordelen de waarschuwingslicht waar van de remschijf: normaal, weg is het de indicatorlicht van de remschijf. Wanneer de remschijf fout of bovenmatige slijtage heeft, zal het licht aan en uit na reparatie zijn. Wanneer het waarschuwingslicht is, is de remschijf gedragen aan de grens, en het het remmen effect is verminderd, wat zeer de drijfveiligheid beïnvloedt. Daarom stellen wij voor om de slijtagevoorwaarde van de remschijf regelmatig te controleren om te zien of het kan worden gebruikt eerder dan om op het waarschuwingslicht enkel te vertrouwen.

2. Controleer de dikte van de remschijf: de meeste producten van de remschijf hebben slijtageindicatoren, d.w.z., drie kleine kuilen zullen op de schijfoppervlakte worden verdeeld. Meet de diepte van de kleine kuil met een vernierbeugel, die 1.5mm is. Met andere woorden, bereikt de totale slijtagediepte van beide kanten van de remschijf 3mm. In het geval van quasislijtage en volledige slijtage zoals aangetoond in de figuur hieronder, wordt het geadviseerd om de remschijf op tijd te vervangen.

Productnaam De grote rotor van de Remschijf
De Grootte van de remschijf 405*34mm
Steun voor beugelmodel Voor verschillende beugel
Het aantal van het schijfgat 12 gaten
Schijfontwerp Gegroefte gebogen


Grote Rotor 405*34mm van de Remschijf groefte 12 voor de Beugel van de de Autorem van BMW F32 0Grote Rotor 405*34mm van de Remschijf groefte 12 voor de Beugel van de de Autorem van BMW F32 1Grote Rotor 405*34mm van de Remschijf groefte 12 voor de Beugel van de de Autorem van BMW F32 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn