China 6 de Uitrusting van de pottenrem fabrikant

Het Centrumglb Steun van de Jekit Achter 355*28mm Geboorde Schijf voor Supratt

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jekit
Modelnummer: 355*28mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Factory direct price
Verpakking Details: 40*40*30cm
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 99set

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Het centrumglb steun van de remschijf Automodel: Toyota Supra TT MK4
Schijf Dia.: 355mm Schijfdikte: 28mm
Klokontwerp: Drijvend centrum Klokkleur: champagnecentrum
Voor Beugel: BM4 rembeugel Schijfontwerp: Geboord Ingelast
Hoog licht:

De geboorde Steun van het Schijfcentrum GLB

,

De supratt Steun van het Schijfcentrum GLB

Productomschrijving

Het Centrumglb Steun van de Jekit Achter 355*28mm Geboorde Schijf voor Supratt

Wat is een rembeugel?
Eerst, nemen een blik bij uw remsysteem en begrijpen wat een beugel doet. Een beugel is een component van een systeem van de schijfrem – gemeenschappelijkst op het passagiersvoertuig van vandaag. Dat systeem baseert zich op hydraulische druk te werken. Wanneer u op het rempedaal drukt, wordt de kracht uitgeoefend door vloeistof binnen een netwerk van slangen en buizen aan de wielen. Vastgemaakt aan elk wiel wordt een zwaar metaalschijf genoemd een remrotor. Aangezien uw wielen de weg naar beneden rollen, de rotorenrotatie met hen. Geklemd rond elke rotor wordt een paar remstootkussens. Die stootkussens worden opgeschort in een hydraulisch het vastklemmen mechanisme – de beugel.

Telkens als u op de remmen stapt, drukken de beugels de remstootkussens tegen de rotoren op dezelfde manier iemand in een rolstoel de wielen zou kunnen grijpen om te vertragen. Een fiets werkt op een gelijkaardige manier. Wanneer u de remhefboom grijpt, drijft een kabel een beugel aan om een paar rubberremstootkussens tegen de kanten van uw fietswiel te drukken. In elk geval, wordt de wrijving gecreeerd en de kinetische energie van een lichaam-in-motie wordt omgezet in thermische energie om u neer te vertragen en u te brengen aan een einde.

Wat zijn de tekens die een beugel slecht is gegaan?
Gelukkig, worden uw rembeugels ontworpen om te duren. Waar uw remstootkussens om met gebruik (uw rotoren ook, aan één of andere graad) worden ontworpen uitgeput te raken, wordt een beugel niet beschouwd een als slijtagepunt, die regelmatige vervanging vergt. Dit gezegd zijnde, soms ontbreken zij. Hoe kunt u vertellen? Een slechte beugel zou op de volgende manieren kunnen voorstellen.

Tijdens een inspectie.
De beste manier om een defecte rembeugel te ontdekken is uw regelmatig geïnspecteerd remsysteem te hebben. Een technicus kan de vroegtijdige waarschuwingtekens van een ontbrekende beugel bevlekken – corrosie, vuilopbouw, lek, aarzelende gidsspelden, en meer – alvorens zij een belangrijke kwestie worden. Als een beugel reeds problemen heeft, zou de technicus de ongelijke slijtage van het remstootkussen als gevolg van een beugel kunnen opmerken die of geplakte open of geplakt gesloten is. Vele reparatiewerkplaatsen bieden één of andere vorm van hoffelijkheidscontrole met aan elke olieverversingdienst waar een technicus de voorwaarde van belangrijke voertuigsystemen en componenten, met inbegrip van uw remmen zal controleren. Anders, zou u een inspectie minstens één keer per jaar moeten plannen.

Productnaam Achter het centrumglb steun van de remschijf
De Grootte van de remschijf 355*28mm
Wielrand rand 18 wielrand
Centrumglb Ontwerp Drijvend champagnecentrum GLB
Schijfontwerp Geboord Ingelast

Het Centrumglb Steun van de Jekit Achter 355*28mm Geboorde Schijf voor Supratt 0Het Centrumglb Steun van de Jekit Achter 355*28mm Geboorde Schijf voor Supratt 1Het Centrumglb Steun van de Jekit Achter 355*28mm Geboorde Schijf voor Supratt 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn